Filter

Achtersteuntjes

Achtersteuntjes houden je hengel op zijn plaats als deze op de rodpod of banksticks ligt.

Ze zijn onmisbaar en zorgen ervoor dat je hengel tijdens een aanbeet niet van je rodpod wordt getrokken. Let er bij het aanschaffen wel op of je hengels in de steunen passen, niet alle hengels zijn even dik en niet alle steuntjes zijn even groot. Voor al je rodpod en bankstick materiaal ga je naar Raven.nl!

Achtersteuntjes voor het karpervissen

Naast hengelsteunen wordt tegenwoordig vaak gebruik gemaakt van snag ears. Deze plaats je tussen je rodpod of bankstick en je Beetmelders. snag ears zorgen ervoor dat je hengels tijdens een aanbeet niet uit de beetmelder worden getrokken. Hierdoor kun je ook onder een hoek vissen zonder bang te zijn dat je hengel uit je steun vliegt. Daarnaast ziet het er ook nog eens cool uit!

Karpervissen met Raven.nl

Om met het karpervissen te slagen, heb je goed materiaal nodig. Bij Raven vind je alle karperspullen voor je volgende sessie. Denk daarbij aan bijvoorbeeld: - Aas & Voer; - Hengels; - Molens; - Vislijnen; - En Karpersets;

Achtersteunen voor het karpervissen kopen?

Alle benodigdheden voor bewaren van je vangst bij het karpervissen koop je gemakkelijk bij Raven, dé allround specialist in hengelsport. Bestellen kan eenvoudig online, maar bezoek ook gerust eens één van onze hengelsport winkels in Lelystad, of Steenwijk. Daar kunnen we je ook alles vertellen over het karpervissen, en hebben we nog wel een of twee tips voor je klaar. Bellen en mailen voor advies mag natuurlijk ook altijd!