Filter

JRC

Visspullen kopen van JRC? Raven.nl is de aangewezen specialist! Met een uitgebreid assortiment aan onder meer hengels, beetmelders, tenten en stretchers, beschikken we altijd over de JRC visspullen waarnaar je op zoek bent. Je bekijkt het aanbod hieronder.

Over JRC

JRC is in 1992 opgericht door David Rudin, William Jelbart, Jeffrey Powell en John Campbell. Het merk is begonnen met het produceren van bedchairs. Door het succes van de Cocoon bedchair en de Stealth bedchair heeft JRC besloten om ook andere producten te gaan maken. Tegenwoordig biedt JRC ongeëvenaarde betrouwbaarheid, prestaties en expertise op het gebied van karpermaterialen. Met producten als tenten, hengels, tassen, stretchers en handige accessoires is JRC vandaag de dag een wereldwijd bekend karpermerk.

Hengels

JRC heeft betaalbare karperhengels van uitstekende kwaliteit. Zowel de compacte Rova serie, alsook de JRC Extreme TX hengels maken de verwachtingen meer dan waar. JRC heeft de geschikte hengel voor jou! Ga jij stalkend vissen of een meerdaagse statische karpersessie, voor JRC geen verschil. Zij hebben sowieso een geschikte JRC karperhengel in het assortiment zitten voor jou.

Beetmelders

JRC Radar beetmelders, wie kent ze niet? Zoek jij betaalbare beetmelders met een bewezen kwaliteit, dan ben jij sowieso JRC beetmelders tegengekomen in deze zoektocht. Zowel de XTX beetmelders, alsook de CX en C4 beetmelders zijn gemaakt van slagvast ABS, uitgevoerd met de speciale JRC led-technologie en lange batterijduur.

JRC beetmelders zijn bekend vanwege de speciale led-technologie (vuurtoren-functie), hierdoor kun je zien of de gehaakte vis naar je toe zwemt of lijn neemt en van je af zwemt! Afhankelijk van de nagloei-led kun je zien of je voor het aanslaan

wellicht eerst nog wat lijn moet binnen draaien.

Sommige modellen zijn uitgevoerd met een receiver met vibrerende functie, voor de vissers die liever discreet wil vissen op dressuur wateren.

Met jouw keuze voor JRC beetmelders maakt je karper uitrusting hoe dan ook kwalitatief een stap voorwaarts en kun je de komende jaren met een gerust hart vertoeven aan de waterkant. Wachtend op de aanbeet van jouw nieuwe PR karper.

Stretchers

Ben jij op zoek naar een goed slaapsysteem of bedchair voor het karpervissen? Stop maar met zoeken! JRC heeft levelbed’s, flatbeds, sleep-systems en lite-bedchairs in het pakket. Zowel de Contact, Rova, Stealth X-lite als de TX2 stretchers zijn van JRC stretchers van uitmuntende kwaliteit. Afhankelijk van het beschikbare budget en lig wensen, kun jij de juiste karperstretcher kiezen binnen het JRC assortiment. Modderpoten, lichtgewicht frame, ergonomisch en verstelbare poten zijn standaard bij alle JRC stretchers. Welke stretcher heeft jou voorkeur?

Wil je liever iets meer ruimte op de stretcher? Kies dan voor een “wide-model”! Ga je liever even een kort nachtje vissen in je brolly? Kies dan voor een compact en licht model stretcher van JRC! Het maakt niet uit wat je wensen zijn, bij Raven vind jij de juiste stretcher voor jouw visserij.

Tenten

Verwacht jij het maximale van je uitrusting? Dan mag een tent van JRC niet ontbreken in jouw karperuitrusting. Van grote XXL bivvies tot aan compacte en snel op te zetten brolly’s, JRC heeft een hoogwaardig segment aan karpertenten!

Vissers die kiezen voor meerdaagse sessies willen comfort en kwaliteit tijdens het vissen. Een 2-man dome, XXL Dome of Basecamp bivvy zouden dan een logische keuze zijn. Veel ruimte, interne opbergvakken en uitritsbare panelen zijn allemaal standaard bij deze modellen. Let op: bij het opzetten van deze grotere karpertenten is het raadzaam om te kijken naar een vlakke ondergrond, dit is nodig voor het gemakkelijke opzetten van grote JRC karpertenten.

Vis je liever discreet op dressuurwateren en is iedere kilo in je uitrusting teveel? JRC heeft sowieso de juiste shelter, brolly of compacte overnighter voor jou beschikbaar. Lichtgewicht frame, stevige vastzetpunten en hoogwaardig gecoat polyester hoef je niet op te selecteren want dit hebben ze allemaal! Voor bijna alle modellen geldt dat er een mozzy mesh wrap en overwrap beschikbaar zijn.

Kies voor een JRC Extreme serie, JRC Rova, JRC Cocoon 2G, JRC Stealth en/of JRC Defender en je weet zeker dat je jarenlang plezier en comfort hebt van jouw aankoop. Alle modellen zijn bij Raven Hengelsport beschikbaar, kun je jouw model niet vinden? Geen probleem! Neem contact op met één van onze Raven winkels bij jou in de buurt of klantenservice en we bestellen het graag voor je!

Bestel online of kom langs in een van onze winkels

De JRC visspullen gevonden die je nodig hebt? Plaats dan direct online je bestelling of kom langs in een van onze ruim opgezette hengelsportwinkels. Hier bekijk je onze producten in levenden lijve en kun je onbeperkt gebruikmaken van de expertise van onze medewerkers.