Filter

Karpermolens Slip Achterop

Diverse modellen karpermolens hebben de slip achterop, vanaf deze plek is de slip eenvoudig en secuur af te stellen. Naast de slip achterop kan de karpermolen nog andere specificaties hebben, zoals vrijloop functie of grote spoel (Big Pit). De vrijloopfunctie lijkt heel erg op de quick-drag functie maar ze hebben wel degelijk verschillen.

De beste karpermolen met achterop?

Diverse topmerken bieden topmodellen met slip achterop, er is er niet één uitgesproken dé beste. Daiwa, Shimano, Mitchell etc. bieden echt waar voor je geld! Het is jouw budget dat bepaald welke specificaties een karpermolen met slip achterop wel of niet gaat hebben.

Een betaalbare karpermolen met slip achterop vind je bij Raven Hengelsport. De merken Faith Carp Tackle, Eurocatch en X2 bieden je diverse topmodellen aan voor een klein budget. De prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed te noemen en garanderen je jarenlang visplezier.

Een goede karpermolen is een erg belangrijk onderdeel van de karpervisuitrusting. Het is daarom belangrijk de juiste keuze te maken. Uiteraard zit er erg veel verschil in prijs/kwaliteit.

Diverse karpermolens met slip achterop

Karpermolens met de slip achterop vallen zonder twijfel onder de meest verkochte modellen. Met de draaiknop aan de achterkant van de spoel kun je de slip eenvoudig en nauwkeurig afstellen. Deze serie karpermolens is erg breed waardoor er voor vrijwel elke karper visserij wel een geschikt model op de markt is.

Deze verschillende karpermolens kunnen voor praktisch elke manier van vissen worden ingezet en zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De maat wordt aangegeven door een getal, bijvoorbeeld 1000 (klein) 4000 (middel) en 10000 (groot).

Karpermolens met de slip achterop zijn er in vele soorten, maten en prijsklassen. Het kopen ervan kan binnen de winkel van Raven Hengelsport in verschillende prijsklassen. Je vindt ze bij ons zowel online als offline. Bestel er daarom direct één in onze webshop of bezoek onze fysieke winkels in Nederland. Dus waar wacht je nog op? Bekijk meteen ons aanbod karpermolens!

Karpermolens met de slip achterop kopen? Let dan op de volgende punten:

Bij het kopen van een Karpermolen met de slip achterop let je met name op spoelformaat, het gewicht en het aantal lagers van de vismolen. Daarnaast raden wij je aan om ook te kijken naar details, zoals: de lijngeleider, de beugel en de algehele afwerking. De prijs van de karpermolen wordt hoofdzakelijk bepaald door de gebruikte materialen, de afwerking en de kwaliteit. Wil je een karpermolen kopen, maar kom je er niet helemaal uit? Vraag dan één van onze specialisten in de winkel of klantenservice. Wij helpen je graag! Veel plezier met je nieuwe karperspullen.