Filter

Beetmeldersets

Met een Beetmelderset heb je in één keer al je beetmelders in een beschermende verpakking of etui.

Eenvoudig mee te nemen en netjes beschermd te houden dus. Met een beetmelderset ben je vaak voordeliger uit dan wanneer je beetmelders los koopt. Bovendien zijn de meeste beginner beetmeldersets ideaal voor startende karpervissers die nog niet precies weten wat hij/zij allemaal nodig heeft. Maak het jezelf dus gemakkelijk en maak een keuze uit één van onze verschillende beetmeldersets! Alle beetmeldersets komen in een beschermende verpakking of etui. Eenvoudig mee te nemen en netjes te houden dus.

Beetmelderset compleet

Bij het aanschaffen van een beetmelderset zul je wellicht al snel veel opties zien, 2 rod, 3 rod, 4 rod zelf met of zonder ontvanger. Wat past nou het beste bijn jou? Voordat je een keuze maakt moet je goed nadenken waar en hoe je wilt vissen. Vis je op een stek waar je niet dicht bij je hengels kunt zijn, dan is een receiver onmisbaar. Heb jij een aanvullende vergunning zodat je met drie hengels mag vissen, dan is voor jou wellicht de 3 rod de beste keuze.

2 Rod Beetmelderset

In Nederland mag je met een grote vispas met 2 hengels vissen, wil je geen aanvullende vergunning aanvragen voor 3 hengels dan is de 2 rod beetmelderset perfect voor jou!

3 Rod Beetmelderset

Voor het nachtvissen of het vissen overdag met 3 hengels kan je een aanvullende vergunning aanvragen, dit wordt door de meeste karpervissers ook gedaan. Met drie hengels is de kans nou eenmaal groter dat je iets vangt. Omdat alle karpervissers niet het risico willen lopen hun potentiele recordvis te missen zijn de 3 rod beetmeldersets de meest verkochte sets in nederland.

4 Rod Beetmelderset

In Nederland mag je maar vissen met maximaal 3 hengels vissen, maar in Frankrijk mag je met 4 hengels vissen, vandaar dat de 4 rod beetmelderset in het leven is geroepen. Ideaal voor je volgende sessie in Frankrijk dus!

Beetmelders van de beste merken

Als sportvisser kun je bij ons terecht voor je nieuwe beetmelderset van de beste merken onder andere: - Eurocatch Fishing; - Faith; - Fox; - X2; - En ook Traxis!

Beetmeldersets kopen doe je bij Raven Hengelsport!

3-rod beetmeldersets. 2-rod beetmeldersets. Voor het karpervissen zijn er verschillende sets op de markt gebracht. Welke je nodig hebt, is afhankelijk van je visstijl. Voor een complete en goedkope uitrusting bestel je jouw karper beetmelderset natuurlijk bij Raven.nl. Dit kan via onze webshop of in één van onze fysieke winkels in Steenwijk en Lelystad. Heb je een vraag? Bezoek onze klantenservice. Weet jij al welke hengelset je voor jouw visavontuur wilt gaan kopen?