Ons assortiment Aas & voer

Zonder aas is het moeilijk om een vis aan de haak te krijgen. Daarom wordt er bij het vissen erg veel aandacht besteed aan het juiste haakaas. Het lokvoer wordt gebruikt als transportmiddel om de vissen naar jouw stek te lokken! Een succesvolle vissessie begint met de keuze van het juiste aas & voer.

In ons uitgebreide assortiment vind je de grote top merken en de populairste aas- en voersoorten met een goede prijs-kwaliteit. Van lokvoer voor je eerste vissessie, tot boilies van hoogwaardige kwaliteit. Je vind het bij Raven Hengelsport!

Het beste voer voor karpervissen

Bij het karpervissen kunnen dit bijvoorbeeld boilies, pellets, partikels of pop-ups zijn. Hierbij worden kleine en soms grote hoeveelheden voer bijgevoerd. De voerplek wordt daardoor extra aantrekkelijk voor de karper. De voerhoeveelheid stem je af op het seizoen.

Kies in de winter voor klein en attractief aas, in de zomer kun je amper té veel voeren en is vertrouwen heel belangrijk. Hoe beter jij je voerstek onderhoudt, des te meer argwaan je weghaalt bij de karper. Gebruik deze twee tips en je volgende sessie wordt sowieso een groot succes, misschien vang je zelf met die moeilijk vangbare topvis. Alvast gefeliciteerd met je nieuwe PR!

Het beste voer voor witvissen

In de witvisserij worden vaak wormen, maden of brood gebruikt, maar ook hier wordt steeds vaker gevist met mini boilies en partikels als aas. Dit haakaas kun je bijvoorbeeld aanbieden boven een bedje kant & klaar lokvoer of een samengesteld lokvoer van losse ingrediënten. Het aas en voer kun je extra aantrekkelijk maken met dips en flavours of lokstof en additieven.

Ben jij echt op zoek naar grote zeelt, grote brasem of wil je karpers vangen met de feederhengel? Kijk dan eens op onze speciale pagina voor het pelletvissen.

Topaas voor Forel

Powerbait, is hét Foreldeeg dat jij nodig hebt! Het is de nummer 1, als het om Forelaas gaat. Meelwormen, bijenlarven/wasmotlarven en dendrobena’s zijn ook goed om mee te nemen naar de Forelvijvers. Beaas een spinhengel met sleepmontage en beaas een tweede dobberhengel voor het statisch vissen op Forel met een meelworm of ander levend aas, en wij durven je bijna vangstgarantie te geven.

Het beste kunstaas kiezen

Voor het vangen van de verschillende soorten roofvis wordt er meestal gebruik gemaakt van kunstaas. Dit aas ziet er vaak uit als een (gewond) visje. De populairste kunstaas soorten zijn spinners, chatterbaits, softbaits en pluggen. We hebben een ruim assortiment, van crankbaits voor het trollen tot de eerste blinker van de beginnend visser. Het complete aanbod van populair en best vangende kunstaas vind je bij Raven.nl!

Vis je liever in de koude maanden op snoek en/of snoekbaars? Kies dan eens voor doodaas!

Jouw speciaalzaak voor aas en lokvoer!

Meer tips nodig voor de juiste aas of voer keuze? We adviseren je graag. Neem contact op met onze klantenservice, of kom naar een van onze hengelsportwinkels in Lelystad of Steenwijk. Weet je al welke aas, kunstaas of voer je nodig hebt? Bestel het dan eenvoudig in onze webshop. Als je voor 21.00u bestelt, verzenden we je bestelling (mits voorradig) nog dezelfde dag!