Filter

Imitatie karperaas

Imitatie aas is in veel verschillende kleuren en uitvoeringen te verkrijgen. Hierbij kun je denken aan nep boilies, imitatie maïs, tijgernoten, pellets en zelfs nep maden. Imitatie aas is erg aantrekkelijke vorm van karperaas voor de vis door de felle kleuren of het grote drijfvermogen. Naast eetbaar visvoer kan imitatie aas erg goede resultaten opleveren. Dit nep aas is gemaakt van een soort foam of plastic en kan drijvend (pop-up) of zinkend zijn. Een bijkomend voordeel is dat kreeften het imitatie aas links laten liggen.

Vissen met imitatie aas?

De selectie hieronder is perfect om te vissen op bijvoorbeeld een chod rig, of op een bedje particle mix met maïs erdoor en dan een nep maïsje op je hair. Het voordeel is dat dit niet vlug van de hair af zal gaan zoals echt maïs. Een snowman combinatie van een zinkende boilie en een fel afstekende kleur imitatie aas heeft ook al menig karper verleid.

Tip: Combineer de imitatie aas met gewoon aas of laat ze weken in een Dip of Flavour. Lees in ons Blog hoe je kan Variëren met imitatie aas.

Imitatie aas, maden en mais kopen?

Al het imitatie aas voor het karpervissen vind je bij Raven, dé allround specialist in hengelsport. Bestellen doe je gemakkelijk online, maar bezoek ook gerust eens één van onze Hengelsport winkels in de buurt. In Lelystad, of Steenwijk staan ze voor je klaar.