Filter

Karperhengelset

Een karperhengelset is een kant en klare karper visuitrusting voor een voordelige prijs.

Wanneer je wilt beginnen met karpervissen, is het kopen van een hengelset vaak de meest voordelige keuze. Je leert overweg gaan met het materiaal, en als je eenmaal het vissen onder de knie krijgt upgrade je gemakkelijk stap voor stap naar de materialen die jij het beste bij je visstijl vindt passen. Karperhengelsets zijn al te koop met een budget rond de 50 euro.

Wat zit er in een karperhengelset?

Om de jou van gemak te voorzien worden er kant en klare hengelsets voor het karpervissen samengesteld. Deze voordelige karperhengelsets zijn gemaakt voor de beginnende karpervisser. Geweldig om met een set meteen klaar te zijn om naar de waterkant te gaan.

Een karperhengelset bestaat in de meeste gevallen uit:

  • Één, twee of drie hengels
  • Bijbehorende molens opgespoeld met lijn
  • Hangers om je lijn strak te houden
  • Een rodpod met hengelsteuntjes
  • Voor elke hengel een beetmelder
  • En vaak ook nog een mooie foudraal om alles netjes in op te bergen

Vandaag een hengelset voor het karpervissen kopen?

3-rod sets. 2-rod sets. Voor het karpervissen zijn er verschillende hengelsets op de markt gebracht. Welke je nodig hebt, is afhankelijk van je visstijl. Voor een complete en goedkope uitrusting bestel je jouw karperhengelset natuurlijk bij Raven.nl. Dit kan via onze webshop of in één van onze fysieke winkels in Steenwijk en Lelystad. Heb je een vraag? Bezoek onze klantenservice. Weet jij al welke hengelset je voor jouw visavontuur wilt gaan kopen?