Filter

Aas en voerbenodigdheden

Met de juiste aas en voerbenodigdheden kan je jouw karper aas veel nauwkeuriger op de juiste plek krijgen. Daarom hebben de meeste karper vissers de juiste aas en voer accessoires bij de hand. Of je nou boilienaalden en boortjes, spods, werpijpen of pva nodig hebt, hier zal je het vinden. Wil je nou weten wat de beste karper aas en voerbenodigdheden zijn? Lees dan hieronder door. Weet je al waar je naar opzoek bent? Bestel dan snel vandaag nog dan heb je het in de meeste gevallen morgen al in huis!

Welke aas en voerbenodigdheden heb ik nodig?

Bij het karpervissen komen natuurlijk een hoop specialistische voerbenodigdheden van pas aan de waterkant. Maar welke accessoires zijn nou echt handig om nét iets makkelijker aan de waterkant te zitten?

  • Boilienaalden: Onmisbaar in je karper uitrusting zijn boilienaalden. Hiermee bevestig je alle soorten aas gemakkelijk aan je onderlijn. Daarnaast zijn ze handig bij het knopen van onderlijnen of leaders.
  • PVA: PVA lost op in water, zo kun je bijvoorbeeld een zakje vullen met wat boilies. Deze bevestig je aan je haak, waardoor je na het inwerpen wat aas precies