Filter

Koelboxen & Koeltassen

Een koelbox helpt je om je aas lang vers te houden tijdens een vistrip. Maar is ook ideaal voor het vers houden van je eten!

Koelbox voor het karpervissen

Een koelbox kan ook bij het karpervissen uitstekend gebruikt worden voor je eigen eten. Ga jij naar op visvakantie naar frankrijk, slovenië of gewoon lekker een lange vistrip in nederland? Dan zijn deze koelboxen zeker het bekijken waard. De koelboxen zijn goed geïsoleerd en sommige hebben een afwateringssysteem om eventueel vocht in de box makkelijk te legen. Deze voordelige koelboxen zijn van topkwaliteit en getest door vissers. Gratis verzonden bij bestellingen van €50,- of meer. Indien op voorraad, voor 15:00 besteld is morgen in huis.

Koeltassen

Een koeltas is de ideale oplossing voor het vers houden van je aas. De oor je aas in een koeltas te vervoeren blijft je aas lang koel en hierdoor blijft het dan ook langer vers. Naast het gebruik van visaas kan je een koeltas ook gebruiken voor het vers houden van je eigen eten en drinken. Koeltas voor verschillende aassoorten Voor karper vissers is een koeltas uitermate handig voor het vervoeren van bijvoorbeeld boilies, hookbaits of partikels.