Vishengels

Vishengels zijn er in vele soorten, maten en prijsklassen. Het kopen ervan kan binnen de winkel van Raven Hengelsport in verschillende prijsklassen: zo hebben we goedkope werphengels tot hele dure vishengels. Je vindt ze bij ons zowel online als offline. Bestel er daarom direct één in onze webshop of bezoek onze fysieke winkels in Nederland. Dus waar wacht je nog op? Bekijk meteen ons aanbod!

Welke vishengel past bij jou?

Voordat je de juiste hengelkeuze kunt maken, moet je eerst jouw wensen inzichtelijk maken. Waarop wil je gaan vissen en hoe wil je dit gaan doen? In de onderstaande alinea’s helpen wij je graag op weg. Wanneer je jouw hengelkeuze uiteindelijk hebt gemaakt - en dus weet welke vishengel je gaat kopen - wil je natuurlijk zuinig zijn op jouw nieuwe aanwinst. Daarom hebben wij in onze winkel ook allerlei accessoires om jouw vishengel te beschermen. Visdag na visdag na visdag.

De verschillende mogelijkheden

Wanneer je in je zoektocht naar Forel vismateriaal op onze webshop bent beland, zul je al gauw tot de conclusie komen dat de keuze groot is. Als grootste hengelsportzaak van de Benelux hebben we namelijk voor elk type visser een zeer compleet aanbod aan hengels, aas en al het overige denkbare materiaal. Zo ook voor de visfanaat die op zoek is naar Forelspullen. We hebben Forel vismateriaal in verschillende prijsklassen, van bekende en minder bekende merken en voor zowel de ervaren als de beginnende Forelvisser.

Wil je gaan vissen met een werphengel? Of toch liever een vaste stok? Vis je graag op roofvis? Dan zoek je natuurlijk een werphengel. Lijkt het je leuk om met kunstaas te vissen? Bekijk dan onze spinhengels eens. Of misschien is een baitcasthengel wel helemaal jouw ding. Dropshotten is dan ook zeker het proberen waard. Of ontdek waarom jerkbait vissen zo populair is.

Verticalen kan ook extreem spannend zijn. Wanneer je een boot tot je beschikking hebt, is dat een aanrader! Ga je liever voor echte kanjers? Bekijk dan onze meervalhengels eens. Of ga naar het zoute water, en ga voor een zeebaarshengel. Zelfs wanneer je op reis gaat hoeft je werphengel niet thuis te blijven. Er is altijd wel een reishengel die in je koffer past! Ook telescoophengels hebben we genoeg!

Wanneer je graag op karper vist, dan hebben we natuurlijk ook de juiste werphengel voor je. Hier vind je karperhengels genoeg! Vergroot je kansen met de juiste spod- en markerhengel. Vis je liever met een dobber of met een broodkorst? Tussen de penhengels in onze winkel vind je dan vast de vishengel die je zoekt!

Wil je heerlijk ontspannen naar een dobber kijken? Kies dan een vaste vishengel om veel actie te beleven. Bij die vaste stok hebben wij natuurlijk ook alle beschikbare topsets. Houdt je liever je hengeltop in de gaten? Bekijk dan onze winklepickers en feederhengels eens. Wil je een werphengel om met een dobber te vissen? Dan is een matchhengels vast jouw ding!

Hou je van de sport en de smaak van een Forel? Dan is een lichte werphengel of een echte Forelhengel vast iets voor jou. Misschien lijkt het vliegvissen je leuk om eens te proberen?

Vliegvishengels hebben we meer dan genoeg! Woon je aan de kust? Dan hebben wij de juiste strandhengel voor je. Ga je wel eens mee met een opstapboot, of heb je er zelf eentje misschien? In dat geval hebben wij de boothengel die je zoekt om het avontuur aan te gaan!

Een ding is zeker: bij het aanschaffen van een vishengel zijn de mogelijkheden enorm: werp, vast, goedkoop, duur. Het kan allemaal. Of je nu specifieke eisen hebt of niet: Raven Fishing staat altijd voor je klaar. In onze winkel vind je namelijk alle bovengenoemde vishengels: van duur tot goedkoop. Zo hebben wij altijd het juiste materiaal voor jou in huis!

Vishengel kopen? Let dan op de volgende punten:

Bij het kopen van een vishengel let je met name op de lengte, het werpgewicht en het aantal delen van de hengel. Daarnaast raden wij je aan om ook te kijken naar details, zoals: de ogen, de reelhouder en de algehele afwerking. De prijs van de hengel wordt hoofdzakelijk bepaald door de gebruikte materialen, de afwerking en de kwaliteit. Wil je een vishengel kopen, maar kom je er niet helemaal uit? Lees dan ons blog: De juiste werphengel kopen of vraag het aan onze specialist. Dan loop jij straks met de perfecte vishengel onze winkel uit.