Filter

Karpertent

Voor het nachtvissen op karper heb je zeker een goede karpertent nodig. Omdat deze tenten vrijwel alleen door karpervissers worden gebruikt wordt het een karpertent genoemd.

De tent geeft je beschutting tegen het weer en eventueel ongedierte. Daarnaast heb je ruimte genoeg om al je visspullen op te bergen en kun je heerlijk langs de waterkant slapen. Op onze webshop bieden we een ruim aanbod karpertenten aan van bekende merken, tegen scherpe prijzen. Bekijk het aanbod, en bestel gemakkelijk vandaag nog online!

Soorten karpertenten

Er zijn verschillende typen en soorten karpertenten verkrijgbaar. Van een compacte en snel op te zetten 1 persoon brolly tot grote karpertenten en bivvy’s waar je al snel gemakkelijk met 2 man en een complete uitrusting in kan overnachten. Deze tweepersoons tenten worden vaak aangeduid met de term ''2-man''. De brolly's hebben een open voorkant en zijn met een overwrap uit te breiden tot een echte tent.

Leestip! Wat is nou het verschil tussen alle Karpertenten?

Karpertent kopen? Houd hier rekening mee!

Voor het kopen van de juiste Karpertent zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. We kijken dan zowel naar de qualiteit van de vistent als het gemak om de tent mee te nemen naar je stek. Ben je opzoek naar een Karper tent dan kun je op de volgende punten letten:

  • Kwaliteit en materiaal van het doek
  • Baleinen en gemak van het opzetten
  • Een los of vast grondzeil
  • Raampjes, muggengaas, ventilatiegaten, etc
  • Totaalgewicht van de tent
  • Transportformaat

De beste karper tent

De beste karper tent is de tent die je het meeste comfort biedt en natuurlijk op je stek past. Een specifiek tent aanwijzen is dus niet te doen, omdat iedereen immers anders wilt vissen. Wel zijn er wat populairdere merken die kwalitatief hoge karper tenten aanbieden, dit zijn onder andere:

  • Faith: Met een aantal kwalitatief mooie tenten in verschillende formaten voor een goede prijs, is Faith een steeds populairdere keuze onder de karpervissers.
  • Fox: Fox is een vertrouwd karpermerk, de Fox Eos brolly is dan ook een populaire keuze onder de vissers!
  • JRC: Ook JRC biedt een aantal mooie karper tenten en brolly’s aan, robuuste tenten die je gamakkelijk op zet.

Bestel je karper tent bij Raven Hengelsport

Heb je je karper tent gevonden in onze webshop? Plaats dan vandaag nog je bestelling en ontvang je vistent in veel gevallen morgen al! De exacte levertijd staat per product aangegeven. Bestellingen boven de €50,- leveren we bovendien gratis. Mocht de tent onverhoopt niet naar wens zijn, dan kan je deze binnen 30 dagen na ontvangst - mits ongebruikt - altijd retourneren. Heb je verder nog vragen over onze karper tenten of service? Bekijk dan onze veelgestelde vragen en neem gerust contact op.