Filter

Karper viskleding

Ga je een lekker dagje karpervissen? Zorg dan dat je de juiste karper kleding mee hebt! Het gaat dan niet zozeer om de laatste mode en trends, maar wel om comfort en gemak.

Karper Viskleding voor slecht weer

Ben je een echte die hard en ga je ook met kou en regen op pad? Dan is een goed warmtepak of thermo-ondergoed zeker aan te raden. Een pet en goede zonnebril zijn handig om nog beter op/door het water te kunnen kijken. Hierdoor is viskleding niet alleen comfortabel, maar kan het ook nog eens de vangstkans vergroten! Niets is vervelender dan koud langs de waterkant te staan. Zorg dus dat je met de juiste viskleding de deur uit gaat!

Karper viskleding voor elk seizoen!

In Nederland leven we gelukkig in een land dat 4 seizoenen kent, maar om voor elk seizoen goed gekleed aan de waterkant te zitten is het verstandig om per seizoen de juiste karperkleding in huis te halen:

Zomer karper kleding: de warme dagen zijn perfect voor het dragen t-shirts, korte broeken of broeken met afritsbare broekspijpen. Bij felle zon is het ook aan te raden om je ogen en hoofd te beschermen. Een pet of hoed zijn bij het karpervissen in de zon niet onverstandig. Eveneens als een zonnebril die je ogen beschermen tegen de reflectie op het water.

Winter karper kleding: in de winter is het aan te raden om meerdere lagen kleding aan doen. De lucht tussen de lagen houdt je beter warm. Draag een warmtepak om jezelf warm en droog te houden in de meest barre omstandigheden, samen met een wollen muts, warme vissokken en goede handschoenen. Onder een volledig pak is een shirt met lange mouwen of een trui aan te raden.

Voor en najaars karper kleding: in het voor en najaar zijn de temperaturen vaak moeilijk in te schatten en het kan vaak van alles zijn, van zon tot regen. Vaak liggen de temperaturen tussen de verwachting van zomer- en wintermaanden in. Zorg voor een jas, een goede hoody en een paar joggers of broek, neem voor de zekerheid een muts mee.

Direct karper viskleding kopen?

Broeken. Jassen. Regenkleding. Wanneer het gaat om kleding voor bij het karpervissen, zijn er veel verschillende keuzes te vinden. Voor een ruim assortiment van hoge kwaliteit, ga je natuurlijk naar Raven.nl. Bestel jouw volgende karper viskleding vandaag nog in onze webshop of bezoek één van onze fysieke winkels in Steenwijk of Lelystad. Heb je een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Welke viskleding voor het karpervissen ga jij straks bij ons kopen?