Filter

Beetmelders en toebehoren

Bij het statisch vissen op karper maak je gebruik van een beetmelder, ook wel pieper, bite alarm, optonic of beetverklikker genoemd. Dit apparaatje geeft een luid signaal wanneer de vis het aas oppakt. Door dit apparaatje zal je nooit meer een aanbeet missen. Een aanvulling op de beetmelder is de swinger of hanger. Dit is eigenlijk een soort tegengewicht wat zorgt voor een nog betere beetregistratie. Daarnaast kun je de lijn op de gewenste spanning zetten. Vis je op korte afstanden op rustig water dan is een lichte swinger of hanger al voldoende. Wanneer je op grotere afstanden vist kun je beter voor een zwaarder model kiezen.

De beste beetmelders

De beste beetmelders zijn uitgeruist met de nieuwste en vaak ook beste technologieën. De kwaliteit is in de meeste gevallen een stuk beter en dat is dan vaak ook terug te zien in de prijs. Wel zijn er wat populairdere merken die kwalitatief hoge beetmdelders aanbieden, dit zijn onder andere:

  • Delkim beetmelders: Delkim is een welbekend merk onder de karpervissers, de unieke beet indicatie door het meten van vibraties is extreem nauwkeurig. Met Delkim haal je kwaliteit in huis, waar je ook voor betaald.
  • Fox beetmelders: Fox is een oud en vertrouwd karpermerk, de Fox micron beetmelders zijn de laatste jaren erg populair. De beetmelders geven in weer en wind vertrouwde beetregistratie, en is hierdoor ook een populaire keuze onder de karpervissers!
  • JRC beetmelders: De Radar series van JRC zijn beetmelders met veel unieke snufjes. Zo kun je zien of een gehaakte vis van je af of naar je toe zwemt, ook kun je gebruik maken van de “alleen vibreren” functie. Hiermee kun je heel discreet li>

Goedkope beetmelders kopen

Alle Beetmelder benodigdheden voor het karpervissen vind je bij Raven, dé allround specialist in hengelsport. Bestellen kan eenvoudig online, maar bezoek ook gerust eens één van onze winkels in Lelystad of Steenwijk. Daar kunnen we je ook alles vertellen over de Piepers, beetmelders, ontvangers en natuurlijk swingers en hangers! Hiervoor hebben we nog wel een of twee tips voor je, zodat jij altijd met het juiste materiaal naar huis gaat.

Twijfel je nog over het materiaal dat je wilt kopen? Bellen en mailen voor advies mag natuurlijk ook altijd!