DLT Split Rings 07

€ 2,49

Direct beschikbaar, levertijd Direct Leverbaar

Productnummer: DLTAV1954
Voorraad Lelystad: 11, Voorraad Steenwijk: 17
Productinformatie "DLT Split Rings 07"

DLT RVS Splitringen – 10 Stuks per verpakking

De DLT RVS Splitringen zijn onmisbare accessoires voor elke visser die graag zelf onderlijnen maakt, kunstaas aanpast of dreggen vervangt. Deze roestvrijstalen splitringen bieden kracht, betrouwbaarheid en een goede sluiting, wat essentieel is voor verschillende visomstandigheden.

Belangrijkste Kenmerken:

  1. Sterk en Betrouwbaar: De DLT RVS Splitringen zijn vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal, waardoor ze bestand zijn tegen corrosie en langdurige kracht leveren. Dit maakt ze geschikt voor zowel zoet- als zoutwatervissen.
  2. Veilige Sluiting: De splitringen zijn ontworpen om stevig te sluiten, waardoor ze betrouwbaar zijn bij het maken van onderlijnen, vervangen van dreggen of aanpassen van kunstaas. Een veilige sluiting voorkomt het onbedoeld verliezen van waardevol kunstaas.
  3. Diverse Toepassingen: Ideaal voor het maken van onderlijnen voor verschillende vismethoden en het vervangen van dreggen bij kunstaas. Ook geschikt voor het verbeteren van de loop van crankbaits (pluggen) door een extra splitring toe te voegen voor de plug.
  4. Veelzijdig in Formaten: De DLT RVS Splitringen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, waardoor je de juiste maat kunt kiezen voor jouw specifieke toepassing. Of je nu kleine finesse-onderlijnen maakt of dreggen vervangt op groot kunstaas, er is een geschikte maat beschikbaar.

De DLT RVS Splitringen zijn een essentiële toevoeging aan de uitrusting van elke visser die waarde hecht aan duurzaamheid, betrouwbaarheid en veelzijdigheid. Voorkom onaangename verrassingen en zorg dat je altijd een voorraad van deze robuuste splitringen bij de hand hebt.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.