Eurocatch Perfection 5000 | Vismolen | Ratio 5.2:1 | metalen spoel

€ 22,99

% € 34,99 (34.3% korting)

Vandaag besteld, vandaag verzonden

Productnummer: RPSGFT105
Voorraad Lelystad: 32, Voorraad Steenwijk: 38
Productinformatie "Eurocatch Perfection 5000 | Vismolen | Ratio 5.2:1 | metalen spoel"

De Eurocatch Perfection 5000 is een hoogwaardige vismolen die zorgvuldig is ontworpen om aan de uiteenlopende behoeften van vissers te voldoen. Met een overbrengingsverhouding van 5.2:1 biedt deze spinmolen een uitstekende balans tussen snelheid en kracht tijdens het binnenhalen van je lijn. Deze molen is voorzien van een metalen spoel en een stevige kunststof body, waardoor duurzaamheid en uitstekende prestaties worden gegarandeerd.

De spinmolen is uitgerust met een front-drag slipsysteem dat nauwkeurig af te stellen is. Deze eigenschap is van vitaal belang tijdens het vissen, omdat het je de mogelijkheid geeft om de weerstand aan te passen aan de grootte en kracht van de vis, wat je helpt om het gevecht effectief te beheersen.

Een opvallend kenmerk van deze molen is de "one-Touch" hendel. Deze hendel is ontworpen om gemakkelijk in te klappen, waardoor je de molen snel en gemakkelijk kunt opbergen. De licht metalen draaiknop die aan de hendel is bevestigd, draagt niet alleen bij aan de functionaliteit, maar ook aan de visuele uitstraling van de molen.

Met RVS kogellagers biedt de Eurocatch Perfection 5000 soepele prestaties en een betrouwbare werking. De overbrengingsverhouding van 5.2:1 zorgt voor een gestage lijnopname, waardoor de molen geschikt is voor verschillende visstijlen en -omstandigheden. Een extra dikke beugel verhoogt de duurzaamheid en robuustheid van de molen.

Dankzij zijn veelzijdigheid en stevige constructie is de Eurocatch Perfection 5000 geschikt voor diverse visstijlen, waaronder snoek, karper, feeder en zeebaars. Dit alles voor een zeer betaalbare prijs, met het extra vertrouwen van een jaar garantie.

Kortom, de Eurocatch Perfection 5000 biedt een uitstekende combinatie van eigenschappen en prestaties voor vissers die op zoek zijn naar een betrouwbare, veelzijdige en betaalbare vismolen voor verschillende soorten visserijen.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.