Solar SP Inflatable Unhooking Mat | Onthaakmat Opblaasbaar 110 x72 27cm

€ 199,99

% € 238,88 (16.28% korting)

Gratis verzending!

Direct beschikbaar, levertijd Direct Leverbaar

Productnummer: SOLUM01
Voorraad Lelystad: 6, Voorraad Steenwijk: 1
Productinformatie "Solar SP Inflatable Unhooking Mat | Onthaakmat Opblaasbaar 110 x72 27cm"

Solar SP Inflatable Unhooking Mat - Karper Veiligheid op Z'n Best

De Solar SP Inflatable Unhooking Mat biedt optimale veiligheid voor karpervissers en zorgt voor een beschermende omgeving voor de gevangen vis. Hier zijn enkele kenmerken en eigenschappen van deze hoogwaardige onthaakmat:

  1. Zelfopblaasbaar Matras: In tegenstelling tot andere opblaasbare matten beschikt de Solar SP Unhooking Mat over een zelfopblaasbaar matras. Dit zorgt voor extra comfort en demping, wat essentieel is voor de bescherming van de gevangen vis.
  2. Hoge Opblaasbare Wanden: De mat is voorzien van 270 mm hoge, opblaasbare wanden die een ideale bescherming bieden voor de gevangen vis. Deze hoge wanden voorkomen dat de vis van de mat kan glijden en zorgen voor extra veiligheid.
  3. Waterdichte Bodem: De waterdichte bodem van de mat zorgt ervoor dat deze op het water kan blijven drijven. Dit is vooral handig in wateren waar het niet is toegestaan om de gevangen vis op de kant te brengen.
  4. Compact en Draagbaar: De mat is snel en eenvoudig op te blazen en kan compact worden opgerold tijdens transport. Hierdoor is het gemakkelijk mee te nemen naar verschillende vislocaties zonder veel ruimte in beslag te nemen.
  5. Extra Sterke Handgrepen: De mat is uitgerust met extra sterke, gevoerde handgrepen, zowel korte als lange, waardoor het gemakkelijk is om de mat te dragen en te verplaatsen.
  6. Full-size Cover met Velcro Sluitingen: De mat wordt geleverd met een full-size cover die met Velcro straps kan worden vastgezet. Dit zorgt ervoor dat de vis volledig bedekt is en veilig op de mat blijft.
  7. Afmetingen: De binnendiameter van de mat is 1.10 meter, met afmetingen van 72 x 27 cm. Het totale gewicht van de mat is 6,8 kg.

Let op dat deze mat niet bedoeld is om mee op het water te gaan; het is ontworpen voor gebruik aan de waterkant om de vis op een veilige en comfortabele manier te behandelen.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.