All-In Partikels Tijgernoten in Pot - 2kg - PVA Vriendelijk

€ 12,99

Direct beschikbaar, levertijd Direct Leverbaar

Productnummer: ALL0053
Voorraad Lelystad: 6, Voorraad Steenwijk: 5
Productinformatie "All-In Partikels Tijgernoten in Pot - 2kg - PVA Vriendelijk"

De All-In Houdbare Tijgernotenmix is een aantrekkelijke en smaakvolle mix van tijgernoten die speciaal is samengesteld voor het vissen op karper. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van deze mix:

  • Mix van Grote en Kleine Noten: De mix bestaat uit zowel grote als kleine tijgernoten, variërend in grootte tussen ongeveer 6 en 14 millimeter. Deze diversiteit in grootte kan aantrekkelijk zijn voor verschillende vissoorten en maten.
  • Smaakvolle Combinatie: De mix biedt een harmonieuze combinatie van tijgernoten met een smaak die karpers aantrekt. Klanten hebben aangegeven dat karpers dol zijn op deze mix.
  • Kleurvariatie: De mix bevat zowel donkere als lichte kleuren tijgernoten. Deze kleurvariatie kan de nieuwsgierigheid van karpers wekken en ze naar het aas lokken.
  • Dressuurdoorbrekend: De combinatie van verschillende tijgernoten in één mix maakt het aas dressuurdoorbrekend. Dit kan vooral effectief zijn in wateren waar vissen gewend zijn aan bepaalde aassoorten.
  • Kant & Klaar: De mix is kant-en-klaar, wat betekent dat het direct uit de pot kan worden gebruikt. Dit maakt het handig en tijdbesparend voor vissers.
  • Houdbaar: De mix is houdbaar en wordt geleverd in een pot van 2 kg. Dit maakt het gemakkelijk te bewaren en te gebruiken wanneer dat nodig is.
  • Goede Slijming: Tijgernoten hebben de neiging om goed te slijmen, wat gunstig kan zijn bij het aantrekken van vissen.

Al met al is de All-In Houdbare Tijgernotenmix een veelzijdige en effectieve keuze voor karpervissers, met zijn combinatie van smaken, kleuren en diverse maten tijgernoten.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.