Filter

Cresta

Cresta was jarenlang het kindje van Spro. Maar na meerdere grote successen met de producten is Cresta een eigen merk geworden. Het voer is waar Cresta bekend mee geworden is. Menig witvisser was om van de mini boilies, pellets en lokvoer. Ook heeft Cresta zich bewezen in het ontwikkelen van method feeders, voerkorven, enzovoort.

Cresta vishengels

In 2016 heeft Cresta een hele serie aan feederhengels en vaste hengels op de markt gebracht. Deze zijn zeker niet onopgemerkt gebleven. Daarom hebben de mensen achter Cresta in 2017 nóg meer hengels op de markt gebracht.

Cresta feedermolens

Speciaal voor de feedervissers is Cresta met molens die speciaal voor de feedervisserij ontwikkeld zijn op de markt gekomen. Deze molens zijn zo ontwikkeld dat verre afstanden werpen een makkie zijn en dankzij een hoge overbrenging draai je de montage binnen no-time binnen.

Cresta assortiment

Uiteraard heeft Cresta nog veel meer in het assortiment. Denk hierbij aan schepnetten, zitkisten, aas tassen, foudralen, paraplu’s, kleding, enzovoort. Kortom, alles wat jij nodig hebt als witvisser!

Shop jouw nieuwe Cresta visspullen voordelig bij Raven Hengelsport

Weet jij al welke visspullen van Cresta jij nodig hebt? Kom voor persoonlijk advies eens langs in één van onze vier winkels of neem contact op met de klantenservice, bel 0321 - 310012 of mail naar Post@raven.nl. Met welke Cresta materialen ga jij onvergetelijke sessies vissen?