BRUBAKER | Flessenhouder | visser met parasol | Cadeau Tip!

€ 34,99

Productnummer: Flaschenh_W_99206
Voorraad Lelystad: 1, Voorraad Steenwijk: 0
Productinformatie "BRUBAKER | Flessenhouder | visser met parasol | Cadeau Tip! "
De metalen wijnflessenhouder met cadeaukaart is het ideale cadeau-idee voor alle hengelfans. Of het nu voor een uitnodiging voor bootvissen, als presentatie voor een visreiscadeau of voor een verjaardag, jubileum, pensioen of vele andere gelegenheden is.

De flessenhouder "Visser met parasol" is ideaal als decoratieve blikvanger of cadeau. De wijnflessenhouder zal de ontvanger een groot plezier geven en het favoriete wijnaccessoire worden.

De opvallende vissersculptuur ziet er zeer decoratief uit. De flessenstandaard is ook perfect voor degenen die graag wijn drinken en hun flessen altijd binnen handbereik willen hebben.

De wijnflessenhouder is gemaakt van hoogwaardig metaal en ontworpen in de vorm van een vissersculptuur. De visser inspireert met zijn moderne look van gelaste metalen onderdelen en is een geweldige blikvanger in elke woonkamer. Deze opvallende flessenstandaard is een echte blikvanger en is ideaal als keukendecoratie of decoratie in de woonkamer of op kantoor. De individuele flessenhouder bevat een wijnfles en zorgt zo voor een stijlvolle presentatie van je wijn.

Naast de flessenstandaard is een wenskaart "In Vino Veritas" inbegrepen. De maximale De diameter van de fles is 9,5 cm. Hoogte: 34 cm, breedte: 11 cm, lengte: ca. 36 cm (varieert met de grootte van de fles). De wijnfles is niet bij de levering inbegrepen.

Onze flessenhouders zijn een individueel en persoonlijk cadeau-idee voor alle gelegenheden, zoals Kerstmis, als jubileumcadeau, verjaardagscadeau, paascadeau, jubileumcadeau of voor vrienden en familie. Doe een fan van de hengelsport een plezier en geef de wijnflessenhouder "Visser met parasol" cadeau

1 van 1 beoordelingen

4 van 5 sterren


0%

100%

0%

0%

0%


Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


February 15, 2024 14:47

echt leuk

Heb het cadeau gegeven aan mijn vis maat en hij vond het echt leuk