Carbotex D-S-C | Nylon Vislijn | 0.18mm | 500m

€ 12,99

Direct beschikbaar, levertijd Direct Leverbaar

Diameter (mm)
Productnummer: BFTCDS50018S
Voorraad Lelystad: 14, Voorraad Steenwijk: 10
Productinformatie "Carbotex D-S-C | Nylon Vislijn | 0.18mm | 500m"

De DHC Carbotex is een bijzondere vislijn die vervaardigd is met de speciale D-S-C technologie. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van deze vislijn:

  1. D-S-C Technologie: De lijn is geproduceerd met de speciale D-S-C technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de nylon wordt beschermd, geen water kan opnemen en zijn grote trekkracht behoudt.
  2. Geen Standaard Lijn: De DHC Carbotex onderscheidt zich door niet zomaar een standaard lijn te zijn. Het gebruik van geavanceerde technologieën maakt het tot een hoogwaardige en betrouwbare keuze.
  3. Niet Gevoelig voor Kinken: De lijn is niet gevoelig voor het ontstaan van kinken, wat het gebruiksgemak vergroot en zorgt voor een soepele viservaring.
  4. UV Bestendig: De speciale coating op de lijn maakt het UV-bestendig. Dit betekent dat de lijn goed bestand is tegen de schadelijke effecten van ultraviolette straling.
  5. Goede Slijtvastheid: De DHC Carbotex vertoont een hoge mate van slijtvastheid, waardoor het geschikt is voor verschillende visomstandigheden, zowel in zoet- als zoutwater.
  6. Low Memory: De lijn heeft een lage geheugenwerking, wat betekent dat het minder geneigd is om te krullen. Dit draagt bij aan een betere werpeigenschappen en lijnbeheer.
  7. Behoud van Trekkracht op de Knoop: De lijn behoudt zijn trekkracht, zelfs op de knoop, wat cruciaal is voor een effectieve visserij.
  8. Geschikt voor Zoet- en Zoutwater: De veelzijdigheid van de DHC Carbotex maakt het geschikt voor zowel zoet- als zoutwateromgevingen.
  9. Langere Levensduur: De speciale DHC buitenmantel draagt bij aan een langere levensduur van de lijn, wat resulteert in duurzaamheid en betrouwbaarheid.
Kortom, de DHC Carbotex is ontworpen met de behoeften van veeleisende vissers in gedachten en biedt verschillende voordelen die bijdragen aan een succesvolle en plezierige viservaring

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.