DLT Heavy Duty Straight Nose Plier | 20cm Lang | Zware Ont-haak / Knip Tang | Heavy Duty

€ 16,99

Vandaag besteld, vandaag verzonden

Productnummer: DLT1201
Voorraad Lelystad: 26, Voorraad Steenwijk: 25
Productinformatie "DLT Heavy Duty Straight Nose Plier | 20cm Lang | Zware Ont-haak / Knip Tang | Heavy Duty "

DLT Heavy Duty Straight Nose Plier - Robuuste Tang voor Veelzijdig Gebruik

De DLT Heavy Duty Straight Nose Plier is een krachtige tang die uitblinkt in veelzijdigheid en duurzaamheid. Of je nu bezig bent met het onthaken van vissen, het knippen van lijn, staaldraad of andere taaie materialen, deze tang staat garant voor efficiëntie en gemak. Hier zijn enkele kenmerken die deze tang een must-have maken in je visuitrusting:

Kenmerken:

  1. Veelzijdigheid: Naast het onthaken van vissen is deze tang geschikt voor diverse taken zoals het knippen van vislijn, het verwijderen van haken en het buigen van splitringen. Het is een allround gereedschap dat verschillende functies vervult.
  2. Extra Scharnierpunten: De tang is uitgerust met extra scharnierpunten, waardoor hij uiterst krachtig is. Dit zorgt voor moeiteloze uitvoering van verschillende taken, zelfs bij het werken met stevig materiaal.
  3. Robuust en Duurzaam: Gemaakt van hoogwaardige materialen, is deze tang robuust en duurzaam. Het is ontworpen om bestand te zijn tegen zwaar gebruik en biedt betrouwbaarheid in diverse visomstandigheden.

Of je nu een doorgewinterde professional bent of af en toe geniet van een visavontuur, de DLT Heavy Duty Straight Nose Plier is een betrouwbare metgezel die je helpt bij uiteenlopende taken aan het water. Voeg deze veelzijdige tang toe aan je uitrusting en ervaar het gemak en de efficiëntie bij al je visactiviteiten.


0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.