Eurocatch Fishing Flatfish Rig Twisted Metal Boom 3 Haaks | Onderlijn | Maat 6

€ 2,49

Direct beschikbaar, levertijd Direct Leverbaar

Haakmaat
Productnummer: RAV3131
Voorraad Lelystad: 6, Voorraad Steenwijk: 21
Productinformatie "Eurocatch Fishing Flatfish Rig Twisted Metal Boom 3 Haaks | Onderlijn | Maat 6"

Platvispaternoster met Metalen Afhouder: Efficiënt en Duurzaam

Deze platvispaternoster met metalen afhouder is de ideale keuze voor vissers die snel een goede vangst aan platvis willen binnenhalen. Met zijn doordachte ontwerp en hoogwaardige materialen is dit paternoster een betrouwbare metgezel voor succesvolle visserij.

Belangrijkste Kenmerken:

  1. Snelle Vangst: Ontworpen om snel platvis te vangen, maakt dit paternoster gebruik van effectieve metalen afhouders die de kans op knopen tijdens de worp minimaliseren. Hierdoor kun je efficiënter vissen en meer platvis binnenhalen.
  2. Duurzaamheid: De afhouders van metaal zijn getwist en voorkomen zo het krom buigen, waardoor deze paternosters buitengewoon duurzaam zijn. Ze gaan lang mee, zelfs bij regelmatig gebruik in verschillende visomstandigheden.
  3. Minimale Knopen: Dankzij de zorgvuldig geplaatste metalen afhouders kun je met minimale knopen en maximale efficiëntie vissen. Dit verhoogt niet alleen je vangstkansen, maar maakt het vissen ook soepeler en probleemloos.
  4. Soort Vis:  met deze rig kun je alle platvissen vangen maar uiteraard ook andere vis die onder de kust komt.

Of je nu een ervaren visser bent die op zoek is naar betrouwbare uitrusting of een beginner die een goede start wil maken, dit paternoster met metalen afhouder is een slimme keuze voor elke visserijtrip.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.