Eurocatch Perfection 6000 | Vismolen | Ratio 5,2:1 | metalen spoel

€ 37,99

% € 39,99 (5% korting)

Direct beschikbaar, levertijd Direct Leverbaar

Productnummer: RPSGFT106
Voorraad Lelystad: 35, Voorraad Steenwijk: 39
Productinformatie "Eurocatch Perfection 6000 | Vismolen | Ratio 5,2:1 | metalen spoel "

Metalen slinger voor Ongeëvenaarde Kracht en Controle Voel de kracht van elke draai met onze robuuste metalen slinger. Elke beweging is doordrenkt met vertrouwen en controle, waardoor je elke worp met precisie kunt uitvoeren en je lijn moeiteloos kunt binnenhalen.

Metalen Spoel voor Moedige Werpafstanden De metalen spoel is ontworpen om te imponeren. Ongeacht of je korte precisieworpen of gedurfde afstanden wilt bereiken, deze spoel geeft je lijn gelijkmatig af zonder haperingen, waardoor je vol vertrouwen kunt werpen.

Robuuste Body voor Elke Omgeving Van zoet water tot zoute zeeën, onze molen is gebouwd om stand te houden tegen de uitdagingen van verschillende omgevingen. Deze kunststof body staat garant voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, zodat je je alleen hoeft te concentreren op je volgende vangst.

Dikke Beugel voor Probleemloze Lijnbeheersing Geniet van vloeiende en nauwkeurige lijnbeheersing dankzij onze stevige dikke beugel. De stevige beugel zorgt voor betrouwbaarheid tijdens het vissen. 

RVS Kogellagers voor Ultra-Gladde Werking Ervaar zijdezachte werking bij elke draai dankzij onze hoogwaardige rvs kogellagers. Minder wrijving betekent meer efficiëntie en een vlotte viservaring, keer op keer.

Vechtslip die de Tand des Tijds Doorstaat Onze vechtslip is jouw geheime wapen in de strijd tegen krachtige vissen. Sta sterk en beheerst met een vechtslip die zorgt voor geleidelijke en gecontroleerde weerstand, zonder in te leveren op duurzaamheid.

Klaar om je visavonturen naar een nieuw niveau te tillen? Kies voor onze vismolen en domineer de wateren met vertrouwen en succes. Duik in de wereld van prestaties en precisie - bestel vandaag nog en word de visser waar anderen naar opkijken!

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.