FISH-XPRO Karperset | Carpset Pro Improve Set | 2-Rod | Karperhengelset

€ 109,99

Gratis verzending!

Vandaag besteld, vandaag verzonden

Productnummer: RAVAV5025
Voorraad Lelystad: 7, Voorraad Steenwijk: 12
Productinformatie "FISH-XPRO Karperset | Carpset Pro Improve Set | 2-Rod | Karperhengelset "

De perfecte karperset voor alle karpervissers!
De FISH-XPRO karperset zorgt ervoor dat iedereen het karpervisser zelf kan ervaren! Tegen een betaalbare prijs heb je een uitstekende visset. Het karpervissen kan al snel in de kosten oplopen als je alle materialen los koopt. Hier maakt FISH-XPRO een einde aan met deze betaalbare karperset.

De karperset van FISH-XPRO wordt geleverd met twee hoge kwaliteits karperhengels. Deze karperhengels zijn 3-delig waardoor je de karperhengels makkelijk en snel kunt opbergen en meenemen op bijvoorbeeld je visvakantie! Bij een karperset met karperhengels horen natuurlijk ook karpermolens. De visset wordt dan ook compleet geleverd met twee goede karpermolens. 

Karpermolens inclusief vrijloopsysteem
De karpermolens hebben beide een vrijloopsysteem. Maar wat is nou een vrijloopsysteem? Een vrijloopsysteem heeft een dubbele slip, éen op de voorkant en één op de achterkant van de vismolen. Het vrijloop slipsysteem gebruik je wanneer je hengels op de rodpod liggen en de normale slip voor tijdens een drill van de vis. Dit geeft je een groot voordeel tijdens het (statisch) karpervissen. Om de karpermolens af te maken worden deze geleverd inclusief vislijn.

Naast hengels en molens zijn elektronische beetmelders en swingers ook uitermate handig tijdens het karpervissen. De karperset van FISH-XPRO worden geleverd met twee elektronische beetmelders en twee swingers. Beetmelders worden veelal gebruikt bij statische karpervisserij. Beetmelders zijn elektronische apparaten die geluidsignalen geven zodra er een aanbeet is. Als je gaat nachtvissen is een beetmelder dan ook erg handig. Voor een betere beetregistratie zijn swingers gemaakt. Bij de karperset van FISH-XPRO zitten twee swingers. De swingers hang je aan je lijn om ervoor te zorgen dat deze goed door je beetmelder loopt. Wat resulteert in een betere beetregistratie.

De beetmelders en swingers worden zoals gezegd gebruikt bij het statisch karpervissen. Hiervoor is ook een rodpod en achtersteun nodig. Daarom komt deze visset van FISH-XPRO compleet met een goede kwaliteit rodpod en twee achtersteunen. Bevestig de achtersteuntjes op de rodpod en leg je karperhengels op de rodpod.

Om dit allemaal makkelijk en snel te vervoeren wordt deze karperset geleverd met een foudraal. In deze foudraal past alles en kun je deze complete visset makkelijk meenemen. Met deze complete karperset van FISH-XPRO ben je direct klaar om naar de waterkant te gaan en je karper te vangen.   Extra aanvulling 

Inhoud karperset:

  • 2x Karperhengels
  • 2x Karpermolens met vrijloopsysteem incl. lijn
  • 2x Elektronische beetmelders incl. batterij
  • 2x Swingers
  • 2x Achtersteunen
  • 1x Rodpod
  • 1x Foudraal
Materiaal: Kunststof
Merk : FISH-XPRO
Productsoort : Karperset
Vissoort : Karper

4 van 4 beoordelingen

4.75 van 5 sterren


75%

25%

0%

0%

0%


Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


March 23, 2024 19:40

Super set

Een zeer goede super stevige set van morgen ontvangen en meteen vis klaar gemaakt en vanmiddag 3 uur begonnen aan een 24 uurs sessie om te testen tijdens het vissen makkelijk mee om te gaan ook sterke hengels super molens alles is super een echte aanrader voor beginners en gevorderde

January 4, 2024 16:47

Werkt Prima

Set binnengekregen om op karper en snoek te vissen. Makkelijk in gebruik en een mooie hengeltas

August 23, 2023 11:37

Zeer goede hengels

Zeer goede hengels zijn erg sterk een goede set

July 14, 2023 06:40

Mooie set

We hebben er twee voor mijn kinderen besteld en die zijn er super blij mee, alleen waren we vergeten lood en haken bij te bestellen. Voor de rest zeer tevreden.