JRC Extreme TX - Brolly System - Shelter - compleet systeem - B 190 cm x D 250 cm x H 130 cm

€ 329,99

% € 359,99 (8.33% korting)

Gratis verzending!

Vandaag besteld, vandaag verzonden

Productnummer: JRC1377129
Voorraad Lelystad: 3, Voorraad Steenwijk: 2
Productinformatie "JRC Extreme TX - Brolly System - Shelter - compleet systeem - B 190 cm x D 250 cm x H 130 cm"

De JRC Extreme TX Brolly System is ontworpen met aandacht voor kwaliteit en bescherming tegen diverse weersomstandigheden. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van dit brolly-systeem:

 1. 20.000 mm HH Hydra-Tex Materiaal: Het gebruikte materiaal heeft een waterkolom van 20.000 mm, wat betekent dat het zeer waterbestendig is. Dit zorgt ervoor dat je droog blijft, zelfs bij hevige regen.
 2. Unieke Condensatiestop: De brolly is voorzien van een condensatiestop, waardoor de kans op condensvorming binnenin wordt verminderd. Dit draagt bij aan een comfortabeler verblijf, vooral tijdens koudere periodes.
 3. External Rain Guard System: Het externe regenbeschermingssysteem helpt bij het voorkomen van lekkages door regenwater weg te leiden van de openingen en naden.
 4. Magnetische Stormpaalverbinding: De stormpalen zijn magnetisch verbonden, wat het opzetten van de brolly vergemakkelijkt en zorgt voor een stevige constructie.
 5. Ongelofelijke Hoofdruimte: Het ontwerp van de brolly biedt ruime hoofdruimte, waardoor je comfortabel kunt zitten en bewegen binnenin de shelter.
 6. Alle Naden Afgeplakt: Afgeplakte naden dragen bij aan de waterdichtheid van de brolly, wat van vitaal belang is tijdens regenachtig weer.
 7. Afritsbaar Voorpaneel met 2-Zijdig Ingangssysteem: Het voorpaneel is afritsbaar en biedt een tweezijdige ingang, waardoor je flexibiliteit hebt in het openen van de shelter.
 8. Grote Mozzy Ventilatie Opening: Een ventilatieopening helpt bij het reguleren van de luchtcirculatie en minimaliseert de kans op muggenbeten.
 9. Hoogwaardige Ritsen: De gebruikte ritsen zijn van hoge kwaliteit, wat essentieel is voor duurzaamheid en soepele werking.
 10. Inclusief Stormpalen en Steunstang: Het brolly-systeem wordt geleverd met twee stormpalen en een steunstang, waardoor je goed bent voorbereid op winderige omstandigheden.
 11. Gewicht en Afmeting: Met een gewicht van 10,3 kilo en afmetingen van B 190 cm x D 250 cm x H 130 cm, is het brolly-systeem draagbaar en ruim genoeg voor comfortabel gebruik.

Al met al is de JRC Extreme TX Brolly System een veelzijdige en duurzame keuze te zijn voor vissers die op zoek zijn naar beschutting met uitstekende bescherming tegen diverse weersomstandigheden.


Lengte (cm): 190
Breedte (cm): 250
Hoogte (cm): 130

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.