Midnight Moon Staaldraad Nylon Gecoat 7X7 | Onderlijnmateriaal | 100lb

€ 11,99

Direct beschikbaar, levertijd Direct Leverbaar

Trekkracht (lb)
Productnummer: MIDLNC100
Voorraad Lelystad: 7, Voorraad Steenwijk: 5
Productinformatie "Midnight Moon Staaldraad Nylon Gecoat 7X7 | Onderlijnmateriaal | 100lb"

Midnight Moon Nylon Gecoat Staaldraad: Maak Zelf Je Onderlijnen

Het Midnight Moon Nylon gecoat staaldraad is voorzien van een 7x7 kern en wordt geleverd inclusief bijpassende sleeves, waardoor je zelf eenvoudig je onderlijnen kunt samenstellen. Deze uitvoering is verkrijgbaar in verschillende sterktes, variërend van 100 tot 350 lbs, om aan verschillende visbehoeften te voldoen. Op de rol zit 10 meter hoogwaardig staaldraad.

Belangrijkste Kenmerken:

  1. 7x7 Kern: Het staaldraad is voorzien van een 7x7 kern, wat zorgt voor flexibiliteit en duurzaamheid van het draad.
  2. Nylon Gecoat: De nylon coating biedt extra bescherming en verhoogt de slijtvastheid, waardoor het draad geschikt is voor verschillende visomstandigheden.
  3. Zelf Onderlijnen Maken: Met de bijgeleverde sleeves heb je de mogelijkheid om zelf je onderlijnen op maat te maken, aangepast aan je specifieke behoeften.
  4. Verschillende Sterktes: Verkrijgbaar in verschillende sterktes, variërend van 100 tot 350 lbs, zodat je het draad kunt kiezen dat past bij de beoogde visserij.
  5. 10 Meter Op Rol: Elke rol bevat 10 meter staaldraad, wat voldoende is voor het maken van meerdere onderlijnen.

Het Midnight Moon Nylon gecoat staaldraad is een betrouwbare keuze voor vissers die graag hun eigen onderlijnen samenstellen. Met deze hoogwaardige materialen ben je goed uitgerust om verschillende visomstandigheden het hoofd te bieden en je kansen op een succesvolle vangst te vergroten.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.