Penn Spinfisher VI 6500 | Vismolen | Waterdicht | Zeewater Bestendig | Maat 6500

€ 109,99

% € 220,00 (50% korting)

Gratis verzending!

Direct beschikbaar, levertijd Direct Leverbaar

Productnummer: PEN1481264
Voorraad Lelystad: 26, Voorraad Steenwijk: 15
Productinformatie "Penn Spinfisher VI 6500 | Vismolen | Waterdicht | Zeewater Bestendig | Maat 6500"

Noem je het merk Penn dan kun je niet om de Spinfisher heen. Deze krachtpatser gaat al jaren mee in het assortiment van Penn en is een regelrecht werkpaard! Deze molens kunnen dan ook voor zwaardere technieken zoals het vissen op meerval of zeevis gebruikt worden. De Spinfisher zal je niet in de steek laten! Dit merk en deze maat is ook zeer geschikt voor het vissen in de noordelijke zeeën rondom Noorwegen, IJsland en het vissen op zeer grote vissen zoals Bijv. Meerval.

De Penn Spinfisher VI 6500 is een indrukwekkende vismolen met verschillende geavanceerde functies en specificaties. Hier is een samenvatting van enkele belangrijke kenmerken:

  1. IPX5 Sealing: De IPX5-afdichting zorgt ervoor dat de molen volledig waterdicht is, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over waterinfiltratie in het tandwielsysteem en het slipsysteem, zelfs niet als de molen volledig ondergedompeld is. Dit is van cruciaal belang voor vissers in zowel zoetwater- als zoutwateromgevingen.
  2. CNC Gear™ Technologie: Het gebruik van CNC-gefreesde tandwielen geeft aan dat de molen is vervaardigd met precisie en duurzaamheid in het achterhoofd. Dit zorgt voor soepel en efficiënt in- en uitschakelen.
  3. HT 100™ Slipringen van Carbon: Het HT 100 slipsysteem staat bekend om zijn betrouwbaarheid en soepele werking, waardoor je voldoende slipkracht hebt om zelfs grote vissen, zoals meervallen of grote zeevissen, te landen. Door het gebruik van carbon slip schijven zal deze slip nooit gaan plakken.
  4. Afgesloten 5+1 Lager systeem: Dit lager systeem bestaat uit 6 roestvrijstalen kogellagers en is opgesloten in een waterdicht compartiment. Dit is ontworpen om de molen soepel te laten draaien, zelfs onder zware belasting.
  5. Full Metal Body: De metalen molenbehuizing zorgt voor stijfheid en duurzaamheid, en het feit dat de behuizing CNC-gefreesd is, duidt op hoogwaardige fabricage.
  6. Superline Spool: De spoel is ontworpen om lijnen Goed en makkelijk op te spoelen, waar een gevlochten lijn nog wel eens kan slippen is dat bij de Spinfischer onmogelijk.
  7. Lijn Capaciteit:  Op de metalen spoel kun je genoeg lijn kwijt, 355m met 0.35mm nylon lijn is geen probleem

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.