Tasty Baits Monster Crab | Boilie Sessionpack | 2.5kg

€ 17,99

% € 23,99 (25.01% korting)

Direct beschikbaar, levertijd Direct Leverbaar

Productnummer: RAVRP382
Voorraad Lelystad: 13, Voorraad Steenwijk: 6
Productinformatie "Tasty Baits Monster Crab | Boilie Sessionpack | 2.5kg"

Over de Tasty Baits Hookbait Boilies voor het vissen op karper

De Tasty Baits Hookbait Boilies zijn speciaal ontworpen voor het vissen op karper en bieden unieke eigenschappen om de vis aan te trekken. Hier zijn enkele belangrijke punten om op te letten bij het gebruik van deze boilies:

  1. Zachtheid van de Boilie: Het wordt benadrukt dat deze boilie redelijk zacht is. Hierdoor blijft hij mogelijk minder lang op de hair zitten, vooral tijdens langere vissessies. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het kiezen van aas voor je specifieke vissituatie. Wel id hij dankzij de zachtheid super aantrekkelijk en een echte instant Bloilie.
  2. Gebruik en Eigenschappen van Boilies: Boilies zijn gekookte deegballetjes met specifieke geuren, kleuren, structuren en smaken die een grote aantrekkingskracht hebben op karpers. Ze hebben het voordeel van langdurige houdbaarheid zowel onder als boven water, en hun harde vorm maakt ze minder toegankelijk voor andere vissoorten.
  3. Bevestiging aan de Haak: Boilies worden niet rechtstreeks op de haak bevestigd. In plaats daarvan worden ze met behulp van een boilienaald en boiliestopper aan de hair onder de haak vastgezet. Dit zorgt ervoor dat de karper het aas samen met de haak kan opzuigen, wat resulteert in een effectieve inhaking.
  4. Gebruik van Lokstoffen en Additieven: Voor extra aantrekkingskracht kunnen dips, soaks en flavours worden gebruikt. Flavours zijn dunne vloeibare geurstoffen die in combinatie met boiliemix kunnen worden gebruikt. Dips & Soaks worden over partikels, grondvoer, boilies en pellets gegoten om extra aantrekkelijkheid te creëren.
  5. Oliën voor Extra Aantrekkingskracht: Oliën kunnen ideaal zijn in warmere maanden en worden gebruikt om over particles of door grondvoer te gieten. Ze stijgen op in het water, waardoor een geurspoor ontstaat dat vissen naar het aas trekt.
  6. Lokstoffen en Additieven Mengen: Het mengen van additieven met grondvoer, boiliemix of haakaas helpt om je aas extra aantrekkelijk te maken. Het geeft je de mogelijkheid om een unieke voercombinatie te creëren die onweerstaanbaar is voor de vis.

Bij het vissen op karper is het belangrijk om te experimenteren met verschillende aassoorten, lokstoffen en technieken om te ontdekken wat het beste werkt in de specifieke omstandigheden van het water waar je vist.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.