Team Deep Sea Norway Hexagon Special Pilker | 600g

€ 6,89

Vandaag besteld, vandaag verzonden

Gewicht (g)
Inhoud (ml)
Productnummer: DOM042101600
Voorraad Lelystad: 4, Voorraad Steenwijk: 4
"Team Deep Sea Norway Hexagon Special Pilker | 600g"

Team Deep Sea Norway Hexagon Special Pilker

De Team Deep Sea Norway Hexagon Special Pilker is ontworpen met specifieke voordelen voor zeevissers die zich richten op Noorse wateren, zoals Noorwegen en IJsland. Met zijn unieke kenmerken is deze pilker ideaal voor het vangen van kabeljauw, koolvis en schelvis. Hier zijn enkele van de opvallende voordelen van de Norway Hexagon Special Pilker:

  1. Goede Tuimelactie: De pilker vertoont een uitstekende tuimelactie, wat betekent dat het tijdens de afdaling aantrekkelijke bewegingen maakt die de aandacht van vissen trekken. Dit verbetert de vangkansen aanzienlijk.
  2. Ideaal voor Noors Zeevissen: Specifiek ontworpen voor het zeevissen in Noorwegen en IJsland. De eigenschappen van de pilker zijn afgestemd op de omstandigheden en de vissoorten in deze wateren.
  3. Zeer Vangrijk: De Hexagon Special Pilker staat bekend om zijn effectiviteit bij het vangen van kabeljauw, koolvis en schelvis. Het is een betrouwbare keuze voor zeevissers die streven naar succesvolle vangsten.
  4. Prachtig Afdalend Gedrag: Tijdens de afdaling vertoont de pilker een prachtig afdalend gedrag, wat de aantrekkelijkheid voor roofvissen vergroot. Dit gedrag kan leiden tot agressieve aanvallen van de doelsoorten.
  5. Zeshoekige Vorm: De zeshoekige vorm van de pilker zorgt voor een unieke actie in het water. Dit ontwerp biedt meer beweging en trekt daardoor meer aandacht van vissen dan ronde modellen.
  6. Sterke Visuele Eigenschappen: Het verchroomde oppervlak van de pilker en de snelle lichtreflecties op de zes gladde oppervlakken verbeteren de visuele aantrekkingskracht. De rode lok-buis voegt nog meer visuele stimulans toe.
  7. Geschikt voor Diverse Vissoorten: Afhankelijk van de gewichtsklasse is de pilker geschikt voor het vissen op verschillende diepten en kan het doelsoorten omvatten zoals kabeljauw, koolvis, schelvis, heilbot, pollak en grote bot.

De Team Deep Sea Norway Hexagon Special Pilker is een uitstekende keuze voor zeevissers die op zoek zijn naar een effectieve en veelzijdige pilker voor Noorse wateren. Met zijn specifieke kenmerken vergroot het de kans op succesvolle vangsten in uitdagende zee omgevingen.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.