Traxis Bait Elastic-Medium | 100m - Zeevissen en Doodaasvissen

€ 3,49

Direct beschikbaar, levertijd 1 tot 2 werkdagen

Lengte (m)
Productnummer: RAV3092
Voorraad Lelystad: 4, Voorraad Steenwijk: 4
Productinformatie "Traxis Bait Elastic-Medium | 100m - Zeevissen en Doodaasvissen "

Traxis Bait Elastic - Voor Perfect Aasvoorbereiding

Het Traxis Bait Elastic is een onmisbare tool voor de fanatieke visser die streeft naar perfect aas tijdens het vissen. Dit elastiek is speciaal ontworpen om je aas op een nauwkeurige en duurzame manier te prepareren, waardoor het stevig blijft zitten en je probleemloos krachtig kunt werpen zonder dat het aas uit elkaar valt.

Kenmerken en Voordelen:

  1. Optimale Aasvoorbereiding: Met het Traxis Bait Elastic bereid je je aas optimaal voor, waardoor het stevig en veilig aan de haak blijft zitten. Dit is vooral handig bij het vissen met wekere doodaasvissen en zacht zee-aas.
  2. Behoud van Aasintegriteit: Door het gebruik van dit elastiek behoudt je aas zijn integriteit, zelfs bij krachtige worpen. Hierdoor kun je met vertrouwen en precisie vissen zonder dat het aas van je haak of dreg afvalt.
  3. Ideaal voor Diverse Visserijen: Of je nu in zoetwater vist met wekere doodaasvissen of op zee met zacht en week zee-aas, het Traxis Bait Elastic is veelzijdig inzetbaar en levert consistente resultaten.
  4. Complete Set en Verschillende Diktes: Het Bait Elastic is verkrijgbaar als complete set, waardoor je direct aan de slag kunt. Bovendien is het beschikbaar in verschillende diktes, zodat je de perfecte match hebt voor je specifieke visomstandigheden en aassoorten.
  5. Onmisbare Gadget in de Viskoffer: Voor de fanatieke visser mag deze handige gadget niet ontbreken in de viskoffer. Het verbetert niet alleen de effectiviteit van je aasaanbieding, maar opent ook nieuwe mogelijkheden voor diverse vistechnieken.

Het Traxis Bait Elastic is de sleutel tot een verbeterde aasvoorbereiding en vangstresultaten. Met dit elastiek ben je verzekerd van een duurzame en efficiënte manier om je aas aan te brengen, waardoor je vol vertrouwen en succes kunt genieten van elke viservaring.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.