X2 Basis Pannet Rond - 45cm diameter - Universeel Model

€ 6,99

Vandaag besteld, vandaag verzonden

Productnummer: RAVRP153
Voorraad Lelystad: 31, Voorraad Steenwijk: 15
"X2 Basis Pannet Rond - 45cm diameter - Universeel Model "

X2 Basis Pannet Rond - 45cm Diameter

Het X2 Basis Pannet Rond is een onmisbare aanvulling op de uitrusting van elke visser die met een lange schepnetsteel vist, en met een diameter van 45 cm biedt het ruime mogelijkheden voor verschillende toepassingen. Deze pannet is niet alleen functioneel, maar ook voorzien van een anti-stinkcoating, waardoor het een slimme keuze is voor diverse visomstandigheden. Hier zijn de kenmerken en voordelen van het X2 Basis Pannet Rond:

Belangrijkste Kenmerken:

  1. Ruime Diameter: Met een diameter van 45 cm biedt dit pannet voldoende ruimte voor het scheppen van vis en diverse andere toepassingen.
  2. Duurzaam Materiaal: Gemaakt van duurzaam materiaal om langdurig gebruik en betrouwbare prestaties te garanderen.

Praktische Voordelen:

  • Multifunctioneel Gebruik: Ideaal voor het scheppen van vis, maar ook handig voor het opscheppen van aas, het zeven van partikels, en meer.
  • Gemakkelijk te Reinigen: Het materiaal vergemakkelijkt het schoonmaken, waardoor het pannet snel weer klaar is voor gebruik.
  • Universeel Schroefdraad: Dit net past op elke Schepnetsteel die wordt gebruikt in de hengesport.
  • Compact en Draagbaar: Het pannet is compact en gemakkelijk mee te nemen, waardoor het geschikt is voor verschillende visomstandigheden.

Kortom, het X2 Basis Pannet Rond met een diameter van 45 cm en biedt praktische functionaliteit en handig gebruik voor elke visser. Voeg dit pannet toe aan je visuitrusting voor een betrouwbare en veelzijdige tool aan de waterkant.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.