X2 Terminator X | Casting Rod | 2.1m | 2 Delig + Extra Top | Baitcasthengel

€ 24,99

Tijdelijk niet leverbaar

Lengte (m)
Productnummer: RAVRP582
Voorraad Lelystad: 14, Voorraad Steenwijk: 2
Productinformatie "X2 Terminator X | Casting Rod | 2.1m | 2 Delig + Extra Top | Baitcasthengel"

Over de X2 Terminator X Casting hengel:

De X2 Terminator X Casting is een specifieke baitcasthengel die is ontworpen voor de kunstaasvisserij met behulp van een baitcastreel. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en tips met betrekking tot deze hengel:

  1. 2-Delige Baitcasthengel: De X2 Terminator X Casting is een 2-delige baitcasthengel, wat betekent dat hij in twee delen kan worden opgebroken voor gemakkelijk transport en opslag.
  2. Extra Top: Deze baitcasthengel wordt geleverd met een extra top. Dit kan handig zijn, omdat verschillende tops geschikt zijn voor verschillende situaties of soorten kunstaas. Het stelt de visser in staat om snel aan te passen aan veranderende omstandigheden.
  3. Triggergrip voor Stabiliteit: De triggergrip, ook bekend als pistoolgreep, op baitcaster hengels zorgt voor stabiliteit tijdens het vissen. Omdat deze hengels met de ogen naar boven worden gevist, voorkomt de triggergrip dat de hengel ongewenst draait of kantelt in de hand van de visser.
  4. Geschikt voor Specifieke Kunstaasvistechnieken: Baitcasthengels, inclusief de Terminator X Casting, zijn vaak gespecialiseerd voor specifieke kunstaasvistechnieken. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de hengel past bij het soort kunstaas waarmee je van plan bent te vissen.
  5. Geschikte Reellijn en Gewicht: Deze hengel wordt doorgaans gevist met een plat model baitcaster reel en gevlochten lijn tussen de 0.12 en 0.20 mm. Zorg ervoor dat je reellijn en aasgewicht geschikt zijn voor de specificaties van de hengel.

Baitcasthengels bieden de visser een precieze controle over de worp en zijn ideaal voor kunstaasvisserij. Het gebruik van een baitcaster reel vereist echter wel wat oefening om de techniek onder de knie te krijgen. Experimenteer met verschillende instellingen en aascombinaties om het beste uit je baitcasthengel te halen.


1 van 1 beoordelingen

3 van 5 sterren


0%

0%

100%

0%

0%


Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


February 12, 2024 09:43

Uitvinding

Wat een uitvinding en dat voor dit geld , Twee topen in verschillende gewichten. ook snel geleverd , wel jammer dat het bij de buren is afgezet.