Tasty Baits Mulberry 10 Kg | Braam Birdfeed | BOILIE | 20MM | met vogelzaad

€ 32,50

% € 39,99 (18.73% korting)

Direct beschikbaar, levertijd 1 tot 2 werkdagen

Productnummer: RAVRP014
Voorraad Lelystad: 8, Voorraad Steenwijk: 14
Productinformatie "Tasty Baits Mulberry 10 Kg | Braam Birdfeed | BOILIE | 20MM | met vogelzaad"


Grootverpakking 20mm Tasty Baits Boilies - Jouw Ultieme Keuze voor Voercampagnes en Instant Vissen!

Sta je op het punt om een onvergetelijke viservaring te creëren? Zoek niet verder! Onze Grootverpakking 20mm Tasty Baits Boilies, verkrijgbaar in bewezen smaken, is jouw geheime wapen voor zowel het opstarten van grootschalige voercampagnes als het onmiddellijk vangen van die felbegeerde vissen.

Gunstige Prijs, Ongelooflijke Resultaten

Dankzij onze voordelige prijsstelling zijn deze boilies ideaal om jouw voercampagnes met een knal te beginnen. Maar vergis je niet, ze zijn net zo effectief wanneer je direct wilt gaan vissen. Met een lichte zachtheid zijn deze boilies perfect geschikt voor instant vissen, en de toevoeging van zaden en granen voegt een extra laag aantrekkingskracht toe.

De Kunst van Geur en Smaak

Tasty Baits streeft naar perfectie en dat zie je terug in onze boilies. We maken gebruik van de beste geur- en smaakstoffen om een onweerstaanbaar lokaas te creëren dat de vissen niet kunnen weerstaan.

Een Betrouwbare Keuze

Of je nu een ervaren visser bent die een grootschalige campagne plant of een instant visser die op zoek is naar snelle resultaten, onze Grootverpakking 20mm Tasty Baits Boilies is de betrouwbare keuze die je zoekt.

Ontdek de Kracht van Tasty Baits Boilies en Verrijk Jouw Viservaring - Bestel Nu en Bereid Je Voor op Een Succesvolle Visdag!


Kijk hier voor meer Tasy Baits poducten ! 

1 van 1 beoordelingen

5 van 5 sterren


100%

0%

0%

0%

0%


Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


January 26, 2024 15:45

Lekker zoet

Lekker zoete boilie op birdfood basis. Makkelijk verteerbaar voor de karper en een goede flavour. Al 2 karpers mee gevangen in de winter