• Alles voor de hengelsporter sinds 1974
  • Voor 21:00 besteld, direct verzonden!
  • Gratis verzending vanaf € 50,-

Met deze informatie vang jij meer snoeken in 2022!

Raven Hengelsport 3 januari 2022
Met deze informatie vang jij meer snoeken in 2022!
Met deze informatie vang jij meer snoeken in 2022!

Havens, obstakels en andere plekken waar de witvis zich samenscholen, zijn dé plekken voor snoek! Doodaas is de beste manier voor de echt grote snoekdames. Met kunstaas kun je traag vissend grote delen van het water afvissen op zoek naar de snoek. Heb je er één gevangen? Vis dan nog even door, want waarschijnlijk liggen er meer in de buurt. Dit is dé informatie voor het wintervissen op snoek!

In onderstaande kalender geven wij jou per seizoen handvatten, zodat jij in 2022 meer snoeken kunt vangen!

Hengelsport Kalender 2022 Snoek

Tot slot

Heb je nog vragen over het snoekvissen? Stel deze dan gerust aan de klantenservice van Raven, ze staan je graag te woord. Of ga eens langs in een van de mooie hengelsport winkels van Raven in Almelo, Lelystad, Rijen, of Steenwijk!

Wil jij ook succes boeken met je volgende snoeksessie? Zorg dan dat je snel de juiste visspullen in huis haalt, en wie weet vang jij binnenkort je pr van het jaar!

Deel je vangsten met Raven! Dit kan altijd via de social media kanalen zoals Instagram en natuurlijk Facebook. Of stuur je foto's op naar Foto@raven.nl en wellicht zie jij jouw vangst voorbij komen op één van de social media pagina's van Raven!