Trollend achter de boot

De hengel

Wanneer je trollend wilt gaan vissen, dan kun je kiezen voor een reel of voor een molen. Een reel heeft het voordeel dat je snel lijn kunt geven en ook is een reel wat sterker dan een molen. Dit komt omdat de lijn bij een reel alle kracht uitoefent op het sterkste deel van de reel, namelijk midden op de as. Nadeel is dat een reel wat duurder is dan een molen. Wanneer je gaat slepen vanuit een boot, dan is een korte hengel vaak het makkelijkste. Ten eerste omdat het drillen vanuit een boot wat makkelijker gaat met een kortere hengel maar ook omdat een lange hengel ervoor zorgt dat het minder makkelijk wordt om recht te varen. Een grote plug kan immers behoorlijk hard aan je hengel trekken. Zo hard, dat je moet tegensturen om toch recht te blijven varen.

Wanneer je met een reel wilt gaan slepen, dan heb je ook een speciale reelhengel nodig. Een reelhengel heeft meer ogen dan een normale hengel en dit is nodig omdat een reel aan de bovenkant van de hengel wordt gevist. Om je lijn dan toch langs je hengel te geleiden zijn er meer ogen nodig. Je lijn mag immers nooit de hengel raken, hoe ver hij ook doorbuigt.

De molens

Wanneer je voor een molen kiest om mee te trollen, kies dan een molen die tegen een stootje kan. Aanbeten kunnen hard zijn, en ook wanneer je kunstaas vast komt te zitten, kan er opeens hard aan de as van je molen getrokken worden. Kies dus molens die hiervoor geschikt zijn, zoals bijvoorbeeld:

De reels

Reels zijn ideaal voor het trollen. Omdat je gemakkelijk lijn geven, en omdat altijd alle kracht direct midden op de as wordt uitgeoefend, oftewel op het sterkste punt van een reel. Reels hebben bovendien een wat lagere inhaalsnelheid als molens, waardoor het eenvoudiger wordt om de lijn binnen te halen wanneer deze belast wordt. Wanneer je wel eens een grote, diepduikende plug hebt proberen binnen te halen tijdens het varen, dan weet je waar we het over hebben! Prima reels voor dit werk zijn bijvoorbeeld:

Meerdere opties
PENN Fierce IV | 2000 | Molen | Slip Voorop
Type: Slip Voorop
Krachtige spinmolen IPX8: Waterdicht tot 1 meter diepte onder ideale omstandigheden Volledig metalen huis, zijplaten en rotor voor maximale kracht CNC Tandwiel techonogie met RVS as en main gear Geseald slipsysteem met Dura-Drag, volledig waterdicht! Wordt geleverd met extra foam slingerknop Levelline Slow Oscillation System Reserve Hypalon slingerknop (uitgezonderd 2500, die heeft deze standaard) Geschikt voor de sterkste zeevissen!

€ 94,99
50 %
Abu Garcia Max LP DLC Left Reel
De Max DLC is ontworpen om precies mee te vissen. Door de geïntegreerde line counter weet je precies hoeveel lijn er in het water ligt. Dit kan handig zijn als je aan het verticalen of je aan het trollen bent. Door het slimme ontwerp heb je geen hinder van de line counter. Deze is op de juiste manier geplaatst wat er voor zorgt dat hij de reel perfect balanceert is. Je kan de line counter makkelijk en nauwkeurig instellen. Druk 3 seconden op power knop en hij gaat aan. Als de reel 15 minuten niet gebruikt wordt, springt de line counter in slaapstand. Dit voorkomt dat na een keer vergeten uit te zetten de batterij meteen leeg is. Als je 3 seconden de (re)set knop ingedrukt houd, gaat de backlight aan. Hiermee kun je op de donkerdagen nog steeds zeer nauwkeurig vissen. Als er 20 seconden niks gebeurd zal de verlichting weer uitgaan.Als je nieuwe lijn gaat opspoelen kun je druk je de power en )re)set tegelijk in, nu kun je selecteren of je Meter of Feet wilt gebruiker als aanduiding. Volgende stap is eenvoudig de trekkracht instellen en zodra je begint met opspoelen zal de line counter beginnen met tellen. Als je klaar bent met spoelen, druk je op (re)set. en je kan beginnen met vissen. Lijncapaciteit0.32mm - 220mInhaalsnelheid66cmGewicht375 grRatio5.3:1Aantal kogellagers5

€ 59,99 € 119,99 (50% korting)
Meerdere opties
Daiwa Exceler 20 LT | 1000 | Molen | Slip Voorop
Type: Slip Voorop
Als laatst zorgt de grote, High-Grip slinger voor eindeloze controle tijdens zenuwslopende gevechten, waar het beeld van een complete molen bevestigd wordt!

€ 99,99
13 %
Daiwa 20 Crossfire LT 3000-C 4BS A

€ 44,99 € 52,00 (13.48% korting)
Daiwa 23 Ninja LT1000 | Spinmolen | Vismolen | Maat 1000 | Metalen Spoel
De Nieuwe  Daiwa Ninja LT 23 is een hoogwaardige spinmolen die uitblinkt door zijn combinatie van lichtgewicht constructie en duurzaamheid. Deze spinmolen staat bekend om zijn robuuste ontwerp, waardoor hij bestand is tegen uitdagende situaties tijdens het vissen. Een opvallende eigenschap is de nieuwe Tough Digigear, die garant staat voor een soepele werking en verbeterde krachtoverbrenging. Het ATD slip-systeem biedt optimale controle zonder startweerstand, waardoor je zelfs bij de meest uitdagende vangsten de volledige controle behoudt. Daarnaast omvat deze spinmolen het Air-driven design, het Cross Wrap opspoelsysteem en het Stil Oscillation Systeem, waardoor het ophalen van lijn soepel en gelijkmatig verloopt. De ABS aluminium longcast spoel maakt het bovendien mogelijk om moeiteloos verre worpen te maken, wat essentieel kan zijn voor het bereiken van specifieke vislocaties. Kortom, de Daiwa Ninja LT 23 is een betrouwbare metgezel voor de veeleisende visser, met geavanceerde kenmerken die prestaties en betrouwbaarheid garanderen tijdens elke viservaring.Lijn Nodig ?   - Aantal kogellagers: 4 - ATD slip-systeem - Airdriven design - Air Rotor - Tough Digigear - Oneindige anti-retour - Cross wrap opsoel-systeem - Stil oscillatie-systeem - ABS aluminium longcast spoel - CNC aluminium handvat - Twistbuster III Lijnroller

€ 64,99
13 %
PENN Sargus II | 2500 | Molen | Slip Voorop
Metalen body Gebalanceerde rotor Nieuw 2500 model 5+1 gesealde kogellagers Geseald slipsysteem Lijncapaciteitsringen Verbeterde slipeigenschappen

€ 99,99 € 114,99 (13.04% korting)
Prologic Avenger | 5000 BF | Vrijloopmolen
Type: Vrijloopmolen
De kleinere maten zijn ook zeer geschikt voor snoekbaarsvissers. Het simpele concept achter het merk Prologic is het ontwikkelen van hengelsportproducten met een no-nonsense benadering. Dit betekend dat de producten van hoge kwaliteit zijn voor een betaalbare prijs. Het assortiment van Pro Logic bevat veel producten voor de jongere of beginnende visser.

€ 54,99
13 Fishing Origin R1 Cast Reel LH | 6.6:1 | Baitcasting Reel
Achter het merk 13 Fishing zitten zeer ervaren ontwerpers die al 20 jaar reels maken. Het merk 13 Fishing staat voor high end quality en zij hebben een eigen filosofie over het ontwikkelen van reels, molens, hengels en kunstaas. Bij geweldige reels en molens horen natuurlijk ook hengels. 13 Fishing biedt hengels aan voor zowel het gebruik van een molen of reel en voor het vissen op zoet of zout water. Naast de geweldige uitstraling van de reels welke tevens van uitmuntnede kwaliteit zijn heeft 13 Fishing ook molens en kunstaas in het assortiment.

€ 78,50
56 %
JVS Boss Feeder | 4000 | Molen | Slip Voorop | 7BB | Ratio 4.9 : 1
De JVS Boss Feeder 6000 is een echte feeder molen. Door de relatief grote spoel en geavanceerde wikkeltechniek laat je voerkorf zich ver werpen, en door de speciale lijnroller wordt het kinken/twisten tot het minimum beperkt. Erg goed gelagerd en opvallend licht in gebruik. Met zijn grote spoel en overbrenging van 4.9:1 haalt hij de lijn snel binnen. Voorzien van 7 RVS kogellagers staat hij garant voor lang visplezier.  De molen heeft slechte een eigen gewicht van 310g

€ 19,99 € 44,99 (55.57% korting)
Daiwa 23 Ninja LT4000 | Spinmolen | Vismolen | Maat 4000 | Metalen Spoel
De Nieuwe  Daiwa Ninja LT 23 is een hoogwaardige spinmolen die uitblinkt door zijn combinatie van lichtgewicht constructie en duurzaamheid. Deze spinmolen staat bekend om zijn robuuste ontwerp, waardoor hij bestand is tegen uitdagende situaties tijdens het vissen.Een opvallende eigenschap is de nieuwe Tough Digigear, die garant staat voor een soepele werking en verbeterde krachtoverbrenging. Het ATD slip-systeem biedt optimale controle zonder startweerstand, waardoor je zelfs bij de meest uitdagende vangsten de volledige controle behoudt.Daarnaast omvat deze spinmolen het Air-driven design, het Cross Wrap opspoelsysteem en het Stil Oscillation Systeem, waardoor het ophalen van lijn soepel en gelijkmatig verloopt. De ABS aluminium longcast spoel maakt het bovendien mogelijk om moeiteloos verre worpen te maken, wat essentieel kan zijn voor het bereiken van specifieke vislocaties.Kortom, de Daiwa Ninja LT 23 is een betrouwbare metgezel voor de veeleisende visser, met geavanceerde kenmerken die prestaties en betrouwbaarheid garanderen tijdens elke viservaring.Lijn Nodig ? - Aantal kogellagers: 4- ATD slip-systeem- Airdriven design- Air Rotor- Tough Digigear- Oneindige anti-retour- Cross wrap opsoel-systeem- Stil oscillatie-systeem- ABS aluminium longcast spoel- CNC aluminium handvat- Twistbuster III Lijnroller

€ 79,99

De lijn

Wanneer je met spinners en lepels vist, dan vist gevlochten lijn vaak het fijnste. Gevlochten lijn heeft geen rek en geen geheugen, hierdoor voel je aanbeten beter en voel je daarnaast ook beter of je kunstaas nog wel de actie heeft, die je ervan verwacht. Een prima dikte voor het vissen met spinners en lepels is 0.10mm tot 0.15mm.

Meerdere opties
Roy Fishers X4 Braid | Yellow | 0.30mm | 19.35kg | 300m
Diameter (mm): 0.30mm
Van licht roofvissen tot zware zeevisserij je bent optimaal uitgerust met de X4 gevlochten vislijn van Roy Fishers. De X4 Braid van Roy Fishers is een zeer schuurvaste vislijn. De lijn is gemaakt van vier strak gevlochten PE-draden, die op hun beurt weer bestaan uit vele afzonderlijke vezels. Als geheel zorgen ze voor een enorm hoge trekkracht en tegelijkertijd voor een dunne diameter. Om deze reden is de Roy Fishers X4 Braid geschikt voor bijna alle soorten visserij in zoet en zout water. Of je nu vist op baars, snoek en snoekbaars met de 0,15 in het groen of op grote kabeljauw en pollak in het zoute water van Noorwegen met de 0,30-0,40 X4 Braid als de perfecte keuze. De X4 gevlochten lijn is verkrijgbaar in verschillende diameters en gewichten en in 2 kleuren op 300m spoelen. Kleurvast Geschikt voor alle soorten visserij (zoutwaterbestendig) Voldoet aan hoogwaardige kwaliteits-checks Verkrijgbaar in twee kleuren Beschikbaar in diverse lijnsterktes Beschikbaar op 300m spoelen

€ 14,99
Meerdere opties
Berkley Sick Braid | Red | 0.08 | 150m | Gevlochten Lijn
Diameter (mm): 0.08
Deze rode uitvoering is de meest populaire kleur voor de roofvissers. Rood is namelijk de eerste kleur die in het water verdwijnt en daardoor het minst goed zichtbaar voor de vis. Zeker wanneer je in ondiep water vist, is het aan te raden deze rode variant te gebruiken. Bovenwater is deze lijn goed te zien, maar onderwater juist niet.

€ 24,99
22 %
Meerdere opties
SpiderWire Stealth Smooth 12 Braid | Moss Green | 0.15mm | 16.5kg | 150m
Diameter (mm): 0.15mm
De Moss Green uitvoering is erg geschikt als je graag wilt dat je lijn weg valt in de omgeving. Bij het vissen in water valt de lijn nauwelijks op. De lijn is voor vrijwel alle visserijen te gebruiken, maar als je vist in een water met veel obstakels raden we wel aan om een nylon voorslag te gebruiken.

€ 34,99 € 44,99 (22.23% korting)
13 %
Meerdere opties
SpiderWire Stealth Smooth 8 | Moss Green | 12.7kg | 0.13mm | 300m
Diameter (mm): 0.13mm
De Stealth Smooth 8 in deze Moss Green uitvoering is door de kleur en de souplesse fantastisch om te gebruiken bij bodemvisserij. De lijn zal de contouren van de bodem exact volgen en door de mos-groene kleur valt de lijn mooi weg.

€ 34,99 € 39,99 (12.5% korting)
Meerdere opties
Daiwa J-Braid X8 | Donkergroen | Dyneema | 13lb | 0.10mm | 150m
Diameter (mm): 0.10mm
De J Braid serie van Daiwa bestaat uit 8 strengen dyneema gevlochten lijn, die aan de hoogste kwaliteitseisen en aanspraken voldoet, egaal of u zich op de grote zeerovers als heilbot, kabeljauw of koolvis richt, of bij het lichte spinvissen op baars of snoekbaars. Met de J-Braid hebt u altijd het directe contact met uw prooi. De J-Braid heeft voor iedere visserij de juiste dikte – of het nu in zee, kanalen of meren is, compromisloos sterk en betrouwbaar. D J-Braid is daarbij zeer soepel en glad en glijdt geruisloos door de ogen en u kunt zelfs met licht kunstaas verre worpen realiseren. Ideaal voor spinmolens en baitcasting reels. Ongelooflijke prijskwaliteitverhouding! 8-Strengen  Rond gevlochten  Hoge treksterkte  Hoge slijtvastheid  Geen rek  In Japan gefabriceerd

€ 18,99
Meerdere opties
Daiwa J-Braid X4E | Donkergroen | 0.10mm | 135m | 3.8kg
Diameter (mm): 0.10mm
De J Braid X4E is een betaalbare gevlochten lijn van prima kwaliteit. Hij is goed knoopbaar en heeft absoluut geen rek, waardoor je precies voelt wat er aan de andere kant van je lijn gebeurd. Verkrijgbaar in het donkergroen of geel.

€ 10,99
Meerdere opties
Daiwa JBraid X4E | Geel | 0.10mm | 135m | 3.8Kg
Diameter (mm): 0.10mm
De J Braid X4E is een betaalbare gevlochten lijn van prima kwaliteit. Hij is goed knoopbaar en heeft absoluut geen rek, waardoor je precies voelt wat er aan de andere kant van je lijn gebeurd. Verkrijgbaar in het donkergroen of geel.

€ 10,99
22 %
Meerdere opties
SpiderWire Stealth Smooth 12 Braid Hi-Vis | Yellow | 0.23mm | 23.6kg | 150m | Gevlochten Lijn
Diameter (mm): 0.23mm
De lijn is voor vrijwel alle visserijen te gebruiken, maar als je vist in een water met veel obstakels raden we wel aan om een nylon voorslag te gebruiken.

€ 34,99 € 44,99 (22.23% korting)
11 %
Meerdere opties
Berkley Sick Braid | Moss Green | 0.08 | 300m | Gevlochten Lijn
Diameter (mm): 0.08
Dit maakt de lijn uitermate geschikt voor de roofvisserij. Doordat de lijn is afgewerkt met een microcoating van polymeer, is de lijn erg zacht waardoor je er ook nog eens verder mee zult werpen. De lijn is erg sterk in zowel trekkracht maar ook op de knoop waardoor je er flink wat kracht op kunt zetten en het drillen van kapitale vis ook geen probleem is. Deze mos-groene variant is het minst zichtbaar van alle uitvoeringen en valt mooi weg in de natuur. Ideaal voor het vissen op gevoelig water en tussen de planten.

Beschikbaar vanaf: € 24,99
€ 39,99 € 44,99 (11.11% korting)
%
Meerdere opties
SpiderWire Stealth Smooth 8 | Moss Green | 12.7kg | 0.13mm | 150m
Diameter (mm): 0.13mm
De Stealth Smooth 8 in deze Moss Green uitvoering is door de kleur en de souplesse fantastisch om te gebruiken bij bodemvisserij. De lijn zal de contouren van de bodem exact volgen en door de mos-groene kleur valt de lijn mooi weg.

€ 19,99 € 21,99 (9.1% korting)

De onderlijn

Natuurlijk nemen we bij het trollend vissen altijd het zekere voor het onzekere. Onderlijnen moeten een behoorlijke trekkracht hebben. Niet om het van de roofvis te winnen, maar omdat je ook graag je dure kunstaas terug wilt! Gevlochten lijn is hier het meest geschikt voor. Neem een felle kleur die je goed kunt zien. Dat is erg gemakkelijk om je lijnen uit elkaar te houden tijdens het slepen, of tijdens de dril. Bovendien kun je beter inschatten hoe diep je kunstaas loopt. Prima gevlochten lijnen om mee te trollen, zijn bijvoorbeeld:

X2 3 Way Swivel 8x10
X2 3 Way Swivel 8x10

€ 1,79
Meerdere opties
Spro Rolling Swivels | Maat 1/0
Maat: Maat 1/0
De Rolling Swivel kan gebruikt worden in alle visserijen en is een must als verbinding tussen hoofd en onderlijn. Het verschil tussen een Rolling Swivel en Barrel Swivel is dat deze beter rond zijn as draait en je minder een getorste lijn zal krijgen.

Beschikbaar vanaf: € 1,25
€ 1,99
Meerdere opties
Westin Add-It Jointed Stinger | 32kg | 12cm | Haakmaat 1/0 | Onderlijn
Lengte (cm): 12cm
Na het monteren maken de gewrichten een vrije rotatie van 360° mogelijk, wat zorgt voor een verbeterde landingssnelheid. Het gebruik van wartels in plaats van draad verhoogt het gewicht in de rig, wat helpt om je kunstaas te stabiliseren om ze een perfecte zwemactie te geven. Extreem sterk en duurzaam concept 360° vrije rotatie - Verlies minder vis Veelzijdige rig opties Ultrascherpe en sterke dreggen Stinger van wedstrijd kwaliteit

Beschikbaar vanaf: € 7,99
€ 15,99
DLT Deadbait float rig 7cm 2x treble size 2
DLT Deadbait float rig 7cm 2x treble size 2

€ 3,49
Meerdere opties
DLT Supersoft Wolfram Onderlijn| 45cm | 25kg | 1 Stuks
Trekkracht (kg): 25kg
Deze DLT onderlijnen zijn samengesteld uit een groot aantal zeer dunne wolfraam draden, zorgvuldig getwijnd en perfect afgewerkt. Wartel en speld zijn volledig geïntegreerd in de onderlijn. Door de geringe diameter zijn wolfraam leaders ook minder zichtbaar voor de vis. Verder kinken en vervormen wolfraam leaders vrijwel niet. En mocht dat toch gebeuren dan zijn kinks er heel gemakkelijk weer uit te halen door de leader kort te verhitten, bijvoorbeeld met een aansteker. De onderlijn springt dan weer terug in vorm. Wolfraam onderlijen zijn ideaal voor snoek, baars, snoekbaars en allerlei andere vissen met scherpe tandjes.

Beschikbaar vanaf: € 2,49
€ 2,75
Meerdere opties
Triple TTT Tonwartel + Safety Snap | Maat 6
Maat: Maat 6
Sterke tonwartel met snelle safety snap sluiting. Hierdoor wissel je gemakkelijk van onderlijn of montage.

Beschikbaar vanaf: € 2,25
€ 2,49
Meerdere opties
Spro Fine Leader 1x19W | 22lb | 40cm | Onderlijn
Lengte (cm): 40cm
Voor het vissen op snoek, snoekbaars en andere vissen met tanden is dit een uitstekende onderlijn voor een aantrekkelijke prijs.

€ 2,50
Meerdere opties
Spro Rubber stoppers Olive | XXXL
Maat: XXXL
Perfecte rubberen lijnstoppers. Ideaal ter bescherming van de knoop, het uitloden van je dobber, enzovoort.

Beschikbaar vanaf: € 1,25
€ 1,50
Meerdere opties
Spro Split Ring | Matt Black | Maat 3.5
Maat: Maat 3.5
De MB Split ringen van Spro zijn enorm sterk en kunnen voor veel doeleinden gebruikt worden en zijn verkrijgbaar in alle gangbare diameters , ideaal voor iedereen die zijn eigen onderlijnen maakt of een splitring wil vervangen van je favoriete plug.

€ 1,99
Meerdere opties
Midnight Moon RVS Draad | Onderlijnmateriaal | 0.6mm
Diameter (mm): 0.6mm
De Midnight Moon RVS Draad word gebruikt om zelf afhouders, aasclips, ankers en dergelijke te maken. Verpakt per 5 meter en verkrijgbaar in diverse diameters.

€ 3,39

Het kunstaas

Voor het trollend vissen nemen we het liefste grote pluggen, die voor een duidelijke trilling zorgen. Hierdoor kun je goed zien aan je hengeltop of je plug de juiste actie heeft. Voor het gemak heb ik het ingedeeld in twee categorieën, pluggen voor water tot 3 meter diep, en pluggen voor water met een diepte van 3 tot 6 meter.

Meerdere opties
Savage Gear Craft Cannibal Paddletail | Shad | Clear Water Mix | 6.5cm | 4g | 4 Stuks
Lengte (cm): 6.5cm
Savage Gear heeft er voor gekozen om deze shads in een helder water en een donker water verpakking te verkopen. hierdoor hoef jij als klant geen losse keuze te maken voor wat goed is op welk soort water.

€ 6,99
Savage Gear 3D Hard Eel 2+1 | Slow Sinking | Green Silver Ayu | 17cm | 50g | Jerkbait
Kleur: Green Silver Ayu
Imiteert een paling Zeer realistisch Lange, bewegelijke staart Kan op meerdere manieren gevist worden Voorzien van een ratel Sterke, scherpe dreg Zeer gedetailleerd afgewerkt!

€ 17,99
Meerdere opties
Savage Gear Craft Dying Minnow | Shad | Roach | 5.5cm | 0.7g | 5 Stuks
Kleur: Roach
Ook zijn deze shads handgeschilderd en zijn daardoor voorzien van de kleinste details.

€ 7,99
Savage Gear Crazy Swim Jig | Sinking | Black N Red | 10cm | 8.5g | Chatterbait
Kleur: Black N Red
Verder is het altijd aan te bevelen kunstaas in diverse kleuren en afmetingen bij je te hebben wanneer je gaat vissen. Weersomstandigheden kunnen er immers voor zorgen dat die natuurlijke kleur kunstaas die je laatst met succes gebruikte vandaag ineens minder opvalt, zodat je beter een felle kleur kunstaas kunt gebruiken. Vissen blijft een kwestie van anticiperen op wisselende omstandigheden en dat is juist wat het zo’n mooie sport maakt.

€ 6,99
3D Hard Pike 26cm 130g SS Firetiger
Duik in het rijk van de roofvissen met de 3D Hard Pike van Savage Gear – een meesterwerk in realisme en vangkracht. Deze meerdelige hardbait wekt levensecht de illusie van een snoek op, waar zelfs de meest sluwe groenjassen voor vallen. De zeer realistische S-Curve actie, gecombineerd met een ratel, zorgt voor een onweerstaanbare lokroep onder water. Of je nu werpend of trollend vist, deze slow sink legende presteert op topniveau bij een snelheid van ca. 3.5 km/uur. Met zijn sublieme foto print kleuren is dit kunstaas een ware visuele traktatie voor roofvissen. Til jouw hengelsport avonturen naar een hoger niveau met de meest realistische en effectieve kunstaascombinatie. De Savage Gear 3D Hard Pike biedt niet alleen een visueel feest voor roofvissen, maar ook een ongeëvenaarde vangkracht die je moet ervaren om te geloven.

€ 14,99
58 %
4D Line Thru Perch 23cm 145g Slow Sink Albino
De 4e dimensie wordt gecreëerd met een extreem gedetailleerde Photo Chrome-skinprinter. De details zijn ongelooflijk en zo levensecht, dat het nog moeilijker zal zijn voor de roofvis om een ​​volledige toegewijde aanval te weerstaan! Het kleurontwerp van elk model is getest en afgestemd op de perfectie. De 4D Line Thru Perch is ontworpen met een groter Line Thru-kanaal, dus het is makkelijker om de onderlijn te vervangen. De Line Thru Perch wordt vooraf gemonteerd met het Carbon49 staaldraad en afgemaakt met de lijnmodificator clip. Daarnaast heeft de 4D Perch verbeterde details en de body is voorzien van een opening die geschikt is voor geurpasta of een forelkorrel!

€ 12,50 € 29,99 (58.32% korting)
Meerdere opties